Amerikába akarok menni segítség kellene?
Elég sokat tudok amerikáról, a mostani vízumhelyzetről,)90 nap ESTA) szeretnék segítséget kérni olyanoktól aki ismer közvetítő céget vagy olyas valakit aki azon kívű megy ki vagy már ott van, vagy ilyen cégeket megkerülve de biztonségos helyre. Egy szerű nő nagyok 26 éves és el akarok menii inenn több oka is van ezzel nem akarok untatni senkit, bármilyen munka érdekel kivéve az erotikusak, segítség kellene! Esetleg ha van valakinek kint ismerőse aki alkalmazna kétkezü szobalányt gyerekfelvigyázót vagy bármilyen segítséget akkor az kérem írjon. a közvetítő cégektől kicsit félek-
Köszönöm a válaszolat előre is!!!
A jelenlegi torz bevándorlási rendszer miatt, munkavállalási vízumra nagyon kevés az esély! Reálisan zöldkártyához jutni zöldkártyalottó útján, illetve házasság által lehet!
Szobalánynak sem igen kell egy európai nő, mivel azt bagóért megcsinálják a mexikóiak!
Nézz körül neten, én elég sok szobalány, felszolgálói, takarítónői állást láttam olyan pénzekért hogy csak lestem.
Ha nincs konkrétan ismerősöd kint, akkor miért nem próbálsz meg kicsit kisebbet ugrani első körben és Eu-s országba költözni, akkor nyugodtan tudsz munkát vállalni, nem kell vízum, nem rugdosnak rögtön el a hiánya miatt és ha kell akkor könnyebben haza is tudsz jönni. Pár év múlva onnan is ugorhatsz mégegyet, hátha addig sikerül valami "biztosat" találnod Amerikában!
"Nézz körül neten, én elég sok szobalány, felszolgálói, takarítónői állást láttam olyan pénzekért hogy csak lestem. "
Na igen, megvan hirdetve, de külföldit nem nagyon vesznek fel jelenleg, mert több száz zöldkártyás és állampolgár is ugyanarra a munkára vár. Egy cég pedig nem fog egy sima takarítóért vagy szobalányért kiadni 3000 USD-ot arra hogy munkavállalásit szerezzen neki, és nem fog rá várni 3-5 hónapot! (Kötelező 90 napig hirdetnie az állást és ha ezután, IGAZOLHATÓAN nincs alkalmas amerikai vagy zöldkártyás jelölt, akkor kezdődik csak a folyamat, ami akár 6 hónap is lehet!)
Bankszámlanyitáshoz nem feltétlenül kell SSN....
Ismerőseim kb.1.5 éve kint vannak,tudtak nyitni számlát,holott nincs bejelentett munkájuk....
Ez idő alatt annyi pénzt összeszedtek,hogy itthon tartozásuk volt kifizették,plusz félre is tudnak tenni....
A lány családoknál takarít,párja pedig köműveskedik....
Hiába van diplomád,ha nincs ismeretséged....Ezért vállalnak el hasonló munkákat....Megszakadni nem kell,viszont a munkát normálisan el kell végezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!