Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikába akarok menni segítsé...

Amerikába akarok menni segítség kellene?

Figyelt kérdés

Elég sokat tudok amerikáról, a mostani vízumhelyzetről,)90 nap ESTA) szeretnék segítséget kérni olyanoktól aki ismer közvetítő céget vagy olyas valakit aki azon kívű megy ki vagy már ott van, vagy ilyen cégeket megkerülve de biztonségos helyre. Egy szerű nő nagyok 26 éves és el akarok menii inenn több oka is van ezzel nem akarok untatni senkit, bármilyen munka érdekel kivéve az erotikusak, segítség kellene! Esetleg ha van valakinek kint ismerőse aki alkalmazna kétkezü szobalányt gyerekfelvigyázót vagy bármilyen segítséget akkor az kérem írjon. a közvetítő cégektől kicsit félek-

Köszönöm a válaszolat előre is!!!

2011. júl. 13. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15.12.: Köszönöm a választ! Említed, hogy rendőrök járókelőket nem igazoltatnak. De ha én kocsit vezetek kinti jogsi nélkül, mivel a jogsit nem tudom letenni SSN nélkül és úgy állít meg a rendőr, akkor azt nem tudom, hogy magyarázom ki. Gondolom, akkor hívhatja a bevándorlásiakat, vagy nem? Tudom, hogy egy rendőr nem igazoltathat kint csak úgy, csak ha valami szabályt sértettem...ami viszont bárkivel előfordulhat. Vagy nem ég a lámpám. Valaki még azzal is riogat, hogy munkát szinte esély sincs kapni SSN nélkül. Szóval az állítólag mindenhez kell. Egyszerűbb munkát lehet kapni, de arra ott vannak a mexikóiak, akik fillérekért dolgoznak és nagyon sokan élnek egy lakásban, így a költségük is kevesebb. Komolyan mondom annyian riogattak már mindenféle dolgokkal, hogy ha ennek a fele is igaz lenne a gyakorlatban is, akkor lehetetlen lenne ott illegálisként boldogulni. Több millióan viszont mégis ezt teszik valahogy...
2011. júl. 21. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!Mondjuk autót még kapnál,illetve tudnád is vezetni,csak ha elkapnak,akkor van baj...

Járókelőt nem igazoltatnak...Munka van bőven,olyanok amit az Amerikaiak nem végeznek el.Pl.:takarítás (szállodai),továbbá családoknál is takarítás,házvezetőnői,babysitter stb...Munka van,nem kell aggódni...Én is majd ki szeretnék menni.Mondjuk nem letelepedési célból :-)

2011. júl. 22. 06:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajat tapasztalatom,de meg egyszer nem tennem,de nem bantam meg.

Keress egy kozvetitot,Miskolc.

Kijossz,dolgozol,atlagban hazvezetonoi,bebiszitteri,illetve idos emberekre kell vigyazni,valaszthatsz.Kifizeted a kozvetitoi dijat,persze azt mondjak nincs ilyen,de hozzacsapjak a repulojegy arahoz.Kijossz,es itt is megfizeted az itteni kozvetitonek az 1-heti berdet,szo csak 2 het mulva kapsz fizetest.

Ha megfelelsz,akkor dolgozol tovabb,ha szerencsed van kifogsz egy rendes csaladot.Altalaban NY-citibe szoktak kuldeni.Dolgozol,ha neked nem tetszik akkor keresel masik csaladot,persze ha tudod a nyelvet,akkor ok,ha nem szivas,keress baratokat valakit,interneten,barhogy,ugyesnek kell lenni.

Sikerulhet,meg nem is.

2011. aug. 4. 00:32
 14/15 anonim válasza:
Sziasztok. Nem tudom honnan vették néhányan ezt a sok badar tanácsot de szinte az összes javaslat amit olvastam hasznontalan. Én már 17 éve élek az USA-ban és rengeteg ismerősöm jött ki, kötött házasságot, ment iskolába, vállat munkát. Sok lehetőség nincs, de ha eltökélt vagy akkor van lehetőség.
2013. jún. 25. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm, Kedves Utolsó! Tudod, én pont azt írtam le, amit az Amerikában élő ügyvédnőtől, illetve a kinti ismerősöktől hallottam. Sem többet, sem kevesebbet!

Nem akartam badarságot, vagy haszontalanságot írni! Ha kritizálod a tanácsainkat, vagy meglátásainkat, akkor nyugodtan adhatsz jobbakat is! Amúgy már én is egy kicsit bánom, hogy a kint élő emberekre hallgattam, akik egytől egyig lebeszéltek róla. Így utólag belegondolva, tartok tőle, nem pusztán a jóindulat vezérelte őket. Én annak idején rengeteget bújtam a netet, Amerikával kapcsolatos lehetőségeket keresve, illetve ismerősöket és ügyvédnőt kérdezve és annyira nem láttam semmilyen reális lehetőséget, hogy végül arra jutottam, hogy sajnos feladtam.. Jól döntöttem, mert így utólag úgy érzem, hogy nekem valószínűleg inkább Európában van a helyem. Viszont ne kövesse senki a példámat! Ha hisztek valamiben, akkor ne hagyjátok lebeszélni magatokat róla!

2013. jún. 28. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!