Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Heti 900 dollárból meg lehet...

Heti 900 dollárból meg lehet élni egy háromtagú családnak New Yorkban, Queensben?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 02:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Még ha lehet valami otthoni munkát vállalhatnál,nem tudom hogy van-e ilyen kint,ha van az is egy lehetősség.

Milyen kint élni?

2010. ápr. 24. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha jol ertem, mar igy is nagyon nehez korulmenyek kozott eltek. Talan erdemes megfontolni egy teljesen mas helyet NY-on kivul. Mashol az USA-ban hatalmas 3 szobas hazat tudsz berelni 1100 dollarbol. Mi egy 4 szobas, 3 furdoszobas hazat berelunk havi 1300 dollarert es ez erre atlagos ar, szoval nem lehetetlen. NY nagyon draga es raadasul gondolom, hogy nem eltek a legjobb helyen. Ennyi penzbol kertvarosi hazat berelhetnetek egy masik allamban arrol nem beszelve, hogy a cost of living is sokkal kevesebb lenne, ami rengeteg megtakaritas. Hosszu tavon sokkal jobban jartok meg akkor is ha elmegy a munkakeresessel 1-2 honap. En ezt probalnam meg...par honap alatt bejonne az elvesztett osszeg, sot. Ha nem megy, meg kell nezni, hogy tudtok-e ennyibol elni. Ha nem, nincs mas megoldas, Mo-ra kell visszamenni. Ha megszuletett mar a baba, akkor fogjatok latni, hogy meg tudtok-e elni. Akkor meg nem keso valtani. Nem tudom, hogy vizumotok van-e vagy allampolgarok vagytok, mert ettol is fugg ugye, hogy fel tudjatok-e egy idore adni a new yorki eleteteket.

Utolso elotti

2010. ápr. 24. 13:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Férjem állampolgár, 25 éve él itt. Nekem zöldkártyám van. Sajnos még 9 évig itt kell maradni, mert a férjem csak úgy kapja meg a 100% nyugdijat, ha 25 évet dolgozik ezen a munkahelyen. Addig még van 9 éve. Egyébként doormen én meg takaritok egy szállodában. Jelenleg neki van 900 dollár fizetése egy héten, nekem 440. Igy nem élünk rosszul, de gazdagok sem vagyunk. Csak ez a 4 hét szülési szabadság zavar. MErt ha legalább egy évig itthon lehetne maradni, akkor utánna be tudnám adni a gyereket bölcsödébe. De 1 éves kor alatt nem veszik fel.
2010. ápr. 24. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: hany bolcsodeben probalkoztal? Mert mindegyik masmilyen. Akkor beveszik 1 eves kor alatt is, ha van munkad. NY nem lehet olyan mas, mint itt, hisz rengeteg no dolgozik egybol szules utan. A bolcsodenkben 2-3 honaposok is siman vannak, bar szerintem ez nem a legjobb megoldas. Nem te irtal ide elozoleg egy kerdest (ha nem, akkor bocsi, csak ismerosen hangzik a sztori), hogy edesanyad besegitene nektek? Az nem opcio mar? En a helyedben megigenyelnem neki a zoldkartyat. Ezt mar most zoldkartyaskent elkezdheted es mikor allampolgarra valsz, lehet kerni az elbiralas gyorsitasat, ami szerintem kevesebb, mint 1 ev lenne miutan megkapod az allampolgarsagot, ami gondolom, hogy 1-2-3 even belul lesz neked.
2010. ápr. 24. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!