Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy működik Kanadába a...

Hogy működik Kanadába a bevándorlás!?

Figyelt kérdés
Tudom hogy pont rendszer van . Kérem az válaszoljon aki képben van a menetével mar végigcsinálta vagy tudja . Hol kell kezdeni stb !?
2016. júl. 2. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
2016. júl. 2. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
Tök jó az első válasz, de a kérdező nem tud angolul (és így vajon hogyan lenne hasznos tagja a kanadai társadalomnak?)
2016. júl. 2. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

"Tök jó az első válasz, de a kérdező nem tud angolul"

Ha nem tud, akkor minek akar Kanadába menni?

2016. júl. 2. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A romák sem tudtak és mégis kimentek...
2016. júl. 3. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Honnan szeditek, hogy nem tud angolul? Tipikus Magyar mentális....
2016. júl. 3. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
24%

"Honnan szeditek, hogy nem tud angolul? Tipikus Magyar mentális...."

A hozzád hasonlók beszológatása tipikus. Aki tud angolul, Kanadában akar élni, dolgozni, az a hivatalos oldalakon tájékozódik, nem ilyen unatkozó tini fórumon.

2016. júl. 3. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudok angolul ,éltem USA-ban , tudom a menetet kb Kanadába is ! gondoltam felteszek egy ártatlan kérdést hogy talán van olyan aki "saját" tapasztalatból tud tanácsot adni , hisz mindenhol vannak olyan dolgok amiket csak akkor tudsz meg ha átestel rajta pl USA vízum ügyintézés , nem mindegy ugy működik ahogy a nagykönyvben meg van írva ;) 3x csináltam végig mind háromszor más tapasztalattal , na ezért írtam a kérdést ! A pozitív hozzászólásokat köszönöm !! ;)
2016. júl. 4. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!