A USA-be vagy Kanadába egyszerűbb kiköltözni?
Figyelt kérdés
Alapvetően túl fiatal vagyok, hogy kiköltözzek, de nagyon szeretnék Kanadában vagy Észak-Amerikában élni (Nyilván szinte mindenkinek ez az álma, mint nekem is).:D Esetleg akik kint élnek, és olvassák ezt, leírnák, hogy milyen az élet kint?:D Tudom használni a google-t, de nem nagyon értek ehhez...előbb annyi jött le, amikor olvastam, hogy 4 év munkavállalás valami aztán 4 évre elhagyod az országot, meghogy 67 pont............BRUH. Egyébként Kanadába szívesebben mennék. 15/F2016. jún. 26. 00:57
1/4 anonim válasza:
Kanada. De figyelmeztetlek, azok az idők már rég elmúltak, mikor ott is kolbászból volt a kerítés, alapvetően az átlagember NEM él jobban, mint Ny-Európában.
2/4 A kérdező kommentje:
Az is benne van a pakliban, hogy nem átlagember szeretnék lenni.:D
2016. jún. 26. 17:23
3/4 anonim válasza:
Nekem minden vágyam Amerika vagy Kanada :)
Amerikában már voltam J1 es vizummal , igen nincs kolbászból a kerités meg kell dolgozni ott is mindenért.
Igaz hogy sok Európai országban jobban lehet élni mint az USA-ban de ha vki odavágyik akkor ki is fog jutni
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok : tanács : Kanadába pontrendszer alapján lehet bejutni .
Végezz el itthon egy hiányszakmát tanulj meg jól angolul és szabad az ut , tegyél félre sporolj kb 10-15 ezer Dollárt és úgy már neki lehet indulni , én drukkolok NEKED! Vagy vmilyen programmal kijutni ahhoz nem kell annyi pénz és ott már tudod ugy alakítani hogy ott maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!