Szerintetek megérné kiköltözni Amerikába és itt hagyni mindent?
azt nem ertem hogy sikerult alkoholmentes italok kategoriaba ezt kirakni? de most komolyan engem nagyon erdekel...
ha elnek kint ismeroseid, rokonaid ne gondolkozz tul sokat, mert kesobb nagyon meg fogod banni
tudom mit beszelek, 13 eve elek az USAban, nekem nem nagyon akarozott jonni, de szuleim rabeszeltek, menjel, mit veszitesz legfeljebb hazajossz ha nem jo, mi itt leszunk, hozzank barmikor johetsz...ehhez kepest amikor csak tudnak jonnek latogatoba mert tudjak milyen jo nekem itt
" itt nem a legjobb a megélhetés, alacsony a fizetés, nagy az elvárás, magas ingatlan árak"
Én azt mondom menj és próbáld ki, de ennek nagy pofáraesés lesz a vége.
Elvárás van ott is bőven, az ingatlanárak az egekben, a fizetés se túl sok, annyi, hogy valamivel jobban kijössz.
Szakmád van, nyelvet beszéled?
mivel van kint ismerősöd nem olyan gázos a dolog. hogyha beszéled a nyelvet jól és van szakmád, akkor szerintem próbáld meg.
valóban megoldás,hogy te kimész és ha a barátnőd is szeretné, akkor utánad megy. sajnos nem lehet kierőszakolni ilyen nagy döntést. ő sem várhatja el,hogy a te kedvéért maradj, te sem várhatod el, hogy ő jöjjön a te kedvedért.
7 hónap annyira nem sok. de az is igaz, hogy Amerika megvár. mármint ha 1-2 év múlva mész ki is ott lesz, ugyanúgy , mint hogyha holnap mennél. mérlegelj.
amúgy én azt is el tudom képzelni, hogy a barátnőd majd utánad menne,vagy barátok.
legalábbis az én ismerettségi körömben több olyan eset van, amikor a pár egyik fele külföldre megy dolgozni. idővel a pár másik fele kiment utána. de ez igazából házas ismerőseimre igaz. az másabb mint 7 hónap kapcsolat. de megvan rá az esély
"Édesapám már kint van Amcsiban meg két nagybátyjám is,"
"kint egyértelműen jobb életem lenne, nem kéne számolgatnom meg kapargatnom a kis pénzecském, hogy megvegyek valamit és normálisan el tudjak lenni egy hónapban"
Bennem 2 kérdés merül fel, ami talán segít dönteni:
1.- Édesapád legálisan van kint? Ez azért fontos kérdés, mert épp tegnap írta valaki, milyen jól megy a rokonainak kint, s az utolsó mondatban meg kiderült, hogy illegálisan vannak kint. Ez betegségnél, stb probléma lehet.
2.- ha édesapád jól él, akkor miért nem támogat kintről? Akkor nem kellene kimenned, élhetnél itthon a barátnőddel.
3.- ez nem kérdés, hanem észrevétel: kimenni szerintem később is tudsz hozzájuk, ha esetleg nem jön be a barátnőddel a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!