Szerintetek megérné kiköltözni Amerikába és itt hagyni mindent?
Csajt talalsz boven masikat is, de eletet kezdeni csak egyszer tudsz.
A semmire nem mennek ki, de ha lenne kint ismeros aki segit, ha nem kerulhetek igy bajba az elejen, plusz nyilvan kell piackepes vegzettseg es nyelvtudas, ugy siman.
Igaz, en Parizsban vagyok, nem mentem annyira messze )
A megélhetésed és a boldogulásod fontosabb mindennél, nem értem a barátnőd miért nem akar veled menni, ha jól tudom az igazi szerelmesek a világ végére is követnék egymást.
18/F
Nekem minden vágyam volt kimenni oda.
Sok ember lebeszélt róla végül is.
Mert ugye olyanokat hallani, hogy milyen szép hely meg minden...
Igen ám csakhogy milyen áron.
Ott a legtöbb embernek fegyvere van, erőszakosak, rengeteg a bűnöző...
Rossz emberek vannak ott.
Ja és a dollárnak nincs fedezete, csak egy darab papír gyakorlatilag.
Nem akarlak én lebeszélni a dologról, de jó ha tudod mi vár rád.
Gondolkozz el rajta.
A beteljesuletlen igeret foldje :)))
persze hogy a lakasarak az egekben, csak mig ott egy fizubol tudsz berelni egy lyukat es meg fel se fordulsz ehen, addig itthon mar valasztani kell a ketto kozott, sot, meg egy nyuves garzon berleti dija is tobb mint egy fizetes. Ocsem keres 70 korul, a kis egyszobas lakas amit berel 70+rezsi, ha en nem fizetnem neki mi a turobol elne meg?
Eleve milyen kérdés, hogy "megérné-e"? Hogy értve? Anyagilag biztos, erkölcsileg meg lassú öngyilkosság.
A kérdés inkább ott van, hogy hova akarsz a jövőhöz hozzátenni. Egy vadidegen országban, vagy ott ahova születtél, ahol az őseid éltek.
Hogy a jelen-e a lényeges, vagy a múlt és jövő közötti folyamatosság. Hogy mennyit visel el a lelkiismereted.
Abból, amit indoknak írtál, én nem mennék, de az én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!