Mennyire kell angolul tudni ahhoz, hogy kijussunk L. A. -be?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 08:36
1/7 anonim válasza:
Semennyire. Megveszed a repjegyet, itt felszállsz, ott meg leszállsz. Ehhez nem kell angol tudás és máris kijutottál.
2010. ápr. 13. 08:43
2/7 anonim válasza:
Gondolom ott szeretnél élni, márpedig, ha ez így van, akkor legalább annyira kell megtanulnod angolul, hogy kommunikálni tudj az ott élő emberekkel. Értened kell, mit akarnak neked mondani, és neked is képesnek kell lenned megfogalmazni a saját gondolataidat úgy, hogy azt megértsék. Tehát társalgási szinten kell tudnod, mivel ha nem érted, mit akarnak mondani, meg nem tudod magadat kifejezni számukra érthető módon, akkor az totál káosz. De ha spanyolul tudsz az sem hátrány.
2010. ápr. 13. 09:59
3/7 anonim válasza:
Ki akarsz jutni, vagy kinn akarsz élni? Nem mindegy azért! A kijutáshoz nem kell angoltudás, bár a reptéren az idegenrendészettel valahogy meg kell majd értetned magad...
Ahhoz, hogy kinn élj, kell tartózkodási vízum és zöldkártya. Ilyen nagy eséllyel nem fogsz kapni, hacsak nincs valami nyomós okod rá (pl. egy amerikai állampolgár házastárs, vagy egy érvényes munkaszerződés egy amerikai cégnél). Ehhez szintén kell nyelvtudás, és nem csak a "Hello, How are you?"-szintű.
Ha tisztázod, hogy mit akarsz kinn csinálni, akkor többet tudunk segíteni.
2010. ápr. 13. 11:32
4/7 anonim válasza:
11:32 Én san diego-ba szeretnék kiköltözni. Ez a "Hello, How are you?" vizsga oda sem elég, vagy hol lehet letenni? LOL!
2010. ápr. 13. 13:10
5/7 anonim válasza:
Én is szeretnék majd kiköltözni Amerikába, egy szép városba mondjuk kalifornia :D
Jelenleg én is tanulom az angolt, de nekem még az a kérdésem lenne hogy ha kiszeretnénk költözni milyen papirokra lesz szükség? És hogy ha ott szeretnénk élni végérvenyesen? Amerikai állampolgárság?
2010. ápr. 14. 14:27
6/7 anonim válasza:
Egy szép városba, mondjuk Kalifornia? Úgy érted Kalifornián belül egy város, right?
2010. ápr. 19. 20:18
7/7 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Ha tudsz spanyolul, akkor hanyagolhatod az angolt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!