Menjek vagy maradjak? CAMP LEADERS
Sziasztok :)
Az igazat megvallva már régóta játszom a gondolattal, hogy a következő 2017-es nyarat a Camp Leaders által Amerikában tölteném, de van egy kis bökkenő.
Majdnem 4 éves kapcsolatom van itthon, ami megnehezíti a döntésemet. Ő már nem diák, tehát nem jöhetne velem :(
Tulajdonképpen már rengeteg helyen utána olvastam a programnak, ismerőseim is vannak akik idén is mentek, vagy voltak.
Nagyon kalandvágyó személyiség vagyok, aki imád minden új dolgot és nyitott is arra, szerintem könnyen be is tudnék illeszkedni, egy dolog ami visszahúz az a párom.
Már említettem neki, nem mondta, hogy ne menjek, de NEM GONDOLJÁTOK, HOGY EZ AKKOR IS EGY KICSIT ÖNZŐ DOLOG LENNE, HA ŐT ITT HAGYNÁM 3 HÓNAPRA?
Voltatok már ilyen helyzetben?
Bármilyen tanács, vélemény jól jön.
Köszönööööm :)
Nem tinikapcsolatról van szó, idén leszek 23, ő pedig 30. :)
Tudom, hogy ezt nekem kell tudni, csak gondoltam megkérdezek másokat is erről. :)
Miért fontos ez a Campleaders?
Kimehettek mind2-en önkénteskedni is USA-ba. workaway.info Van sok host és van aki párokat is fogad. Pár órát dolgoztok nekik és kaptok szállást de van aki főz is rátok vagy engedi használni a konyhát. Lebeszélitek egyik hosttal, megveszitek a repjegyet és kimentek kb 3 hétre, ha a barátodnak van annyi szabadsága.
Mindenképpen menj! Én is voltam tavaly, és én is gondolkodtam ezen, hogy nem megyek, mert akkor egész nyáron nem látnám a barátomat. Aztán mire elérkezett az idő, hogy utaztam Amerikába, akkor már nem is voltunk együtt.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nálatok is így lenne, ha van barátod miközben kimész, egyáltalán nem gond, mert 3 hónap azért nem olyan hosszú idő, amit ne lehetne kibírni egymás nélkül. Fogtok tudni beszélni pl skype-on.
De azt mondom, hogy egy ilyen lehetőséget nem szabad kihagyni, mert tényleg életre szóló élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!