A Resort leadersről van valami infója valakinek?
Figyelt kérdés
Nem sok véleményt lehet találni rola. Engem érdekelne, hogy megéri-e anyagilag (nem pénzszerzési célok hajtanak), illetve milyen mértékű angol tudás szükséges?2015. aug. 1. 15:25
1/1 Rossz Fiú válasza:
Én most megyek ki ezzel a céggel Amerikába dolgozni, és 16 magyar emberkével megyek dolgozni egy hotelba. Volt csapat építésünk meg minden, amit ez a csapat csinált, mert ők ismerték egymást és bevettek pár újoncot :D Minden lehetséges dolgot kikérdeztünk tőlük, és biztos hogy ugye fizetni kell asszem 2000 dollárt ezért az egész programért de ezt a béredből is levonhatják, magyyarorsszágon csak egy részletét kell kifizetni. Az tuti hogy minuszba vagy 0re nem jöhetsz ki, csak ha nagyon pazarlod a pénzed. Az egyik lány akivel ugyan az lesz a munkánk azt mondta, hogy ő rendesen költött ruhákra és igy is hazahozott 3000 dollárt. Angol tudás hasznos dolog, lesznek intejúk és azon kapsz majd egy számot az angol tudásodon alapulva. 4en mentünk el egyszerre, angol előépzős gimiből, 90%os emelt érettségi meg minden hülyeség, 2en 5/10est kaptak mert alig volt szókincsük, vlt egy 7/10es mert és nekem lett 8/10es mert én folyamatosan tudtam beszélni angolul és dőlt belőlem minden :DD Ha picér akarssz lenni min 8/10es kell, nélküle nem vesznek fel oda, de mindenki az akar lenni ... Ha nem nagyon erős az angolod akkor olyan helyre tesznek ahol nem kell beszélned olyan sokat, pl mosogatni. Az a lényeg hogy tudj beszélni, ne dadogj meg ilyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!