ESTA (Beutazási engedélykérés az USÁBA ) kitöltése
közben félrenyomtam egy választ így elutasították a
belépésemet. MI A TEENDÖ?
Figyelt kérdés
A legutolsó oldal kitöltése közben Nem helyett Igen gombra görgettem és én nem vettem észre. A válasz a legvégén a pénz levétele után a bankkártyámról.... annyi volt, UTAZÁS NEM ENGEDÉLYEZETT! Módosítani sehogysem enged pedig csak egy figyelmetlenség volt az egész ahogyan az egérrel görgettem lefele így a válasz is görgött.. Ilyenkor nem mehetek az Egyesült Államokba nyaralni ?? Egyetlen kis figyelmetlenség miatt ?? Valaki tudna nekem segíteni ?? Esta nélkül nem tudok túristaként kimenni a családommal.
Ennyi erővel bárki kitölthette volna az én adataimmal... ez felháborító.
Neked innentől vízumot kell kèrned a követsègen! Nincs lehetősèged ESTA-ra ezentúl. Mindegy hogy fèlrenyomtàl vagy sem, maximum elhiszik vagy nem.
2016. jún. 14. 11:48
2/9 anonim válasza:
sajnos az esta lehetoseget elloted. vizumot kell kerned a kovetsegen, marha maceras es hihetetlen draga de valoszinuleg meg fogjak adni
2016. jún. 14. 13:39
3/9 anonim válasza:
Irjal nekik emailt.Massal is elofordut mar es el lehet intezni visa nelkul.Az ESTA oldalon megtalalod a cimet de ha nem itt van info@evisanetwork.net Add meg az adataidat es magyarazd el mi tortent angolul es fognak segiteni.
2016. jún. 14. 22:39
4/9 anonim válasza:
3! Aki a hivatalos oldalon tölti ki, elfogadja a szabályzatot! Elutasìtàs ellen nincs fellebbezès!! Àltalad ajànlott email pedig valami kamu közvetítő cégé, aki plusz pènzèrt tölti ki neked az ESTA-t. Làtom mèg mindig sokan bedőlnek. Hivatalos oldal csak 1 van, nem több.
2016. jún. 14. 23:50
5/9 anonim válasza:
Ne bolonduljatok meg gyerekek teljesen. Tíz napot kell várni és újra kell ESTÁ-t kérni.
2016. jún. 15. 00:08
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok, ezt a tíz napot rengeteg weboldalon látom de hivatalos helyen nem. A hivatalos válasz [link] az hogy hívd fel a 1-877-227-5511 CBP Info Center-t.
2016. jún. 15. 00:17
7/9 anonim válasza:
4-es
Mielott osztod az eszet gyozodj meg hogy mirol beszelsz.Ha tudsz angolul olvasd el a harmas pontot.Ez a hivatalos allami oldalon van.Ott az all hogy ha elrontotad a kitoltest kuldj egy emailt es felulvizsgaljak a kerelmed.
#7 miközben ez a travel.gov oldal igen jó találat, a hármas ami email címet adott az nem hivatalas.
2016. jún. 15. 23:11
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, de már másnap megoldottuk és sikerült elintézni úgy hogy kitöltöttem helyesen és bejelöltem egy olyat hogy estám volt e már elutasítva?" X
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!