Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Igaz hogy aki ESTA-val volt...

Igaz hogy aki ESTA-val volt kint az nem mehet 3 hónapon belül ismét USA-ba?

Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy látom ti pedig elfelejtettétek a magyar nyelvet a távoli Amerikában ha nem vagytok tisztában az ökölszabály szó jelentésével.
2016. jún. 10. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
23 eves koromig Magyarorszagon eltem es eletemben nem hallottam se rokontol, se barattol, se iskolaban/munkahelyen az okolszabaly szot hasznalni. Itt az USAban viszont egyre tobbet "rule of thumb". Erdekes....
2016. jún. 10. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:

> Úgy látom ti pedig elfelejtettétek a magyar nyelvet a távoli Amerikában ha nem vagytok tisztában az ökölszabály szó jelentésével.

Nem felejtettük el de hangsúlyozom még egyszer: ez egy urban legend, városi legenda, ilyen ökölszabály nincs, tételesen megcáfolja a travel.gov, mit akarsz még?? There is no set requirement, nem elég tiszta? Még elsőkézből való példát is adtam rá... és igen, magyar útlevéllel járok át mert kanadai (még) nincs.

2016. jún. 10. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, "rule of thumb" az angolban ugyanaz, mint a magyar ökölszabály. Ez nem azt jelenti, hogy szentírás, de mégis egy támpontot ad, figyelembe veszik, de nyilván önmagában nem döntő szempont, de igenis szempont. Sajnos nem találom azt a hivatalos személy által adott választ, melyben ezt írta, de a saját magam láttam.

Ugyan nem hivatalos fórum, de itt is ezt írják:

[link]

[link]

Kétlem, hogy ez egy városi legenda lenne...

2016. jún. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!