New Yorkba utazunk 2 hétre és szeretnénk átkelni Kanadába is pár napra, majd vissza az USA-ba. Milyen papírokra van szükségünk?
Hamarosan ETA-ra is szukseg lesz. De szeptemberig meg utazhatsz nelkule.
Szerintem már most is kell az ETA.
Ezt nem en talaltam ki, a hivatalos oldalon irjak:
"Note: Until September 29, 2016, travellers who do not have an eTA can board their flight, as long as they have appropriate travel documents, such as a valid passport."
Hát igen, az első 3 hozzászólás megint nagyon értelmes volt...
Az ETA-ra gondoltam elsősorban, de nem tudtam, hogy nincs-e valami külön eljárás ilyen esetre.
Ha repülsz Kanadába ETA-ra valóban van szükség. Ha szárazföldön (vagy tengeren) mész, akkor nem. Tehát ha pl. felvezettek a Niagara-vízeséshez és ott keltek át, akkor nem kell ETA.
Ne hallgass azokra akik azzal jönnek hogy mi van ha nem engednek be. Szinte mindenkit beengednek, azt az irtó keveset aki nem azoknak alapos oka van. Soha nem ismerik be de mindig van kemény oka annak. Egyszerű turistáknak sosincs problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!