Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Jártatok már az Usa-ban?

Jártatok már az Usa-ban?

Figyelt kérdés
Ha igen melyik városokban nyaraltatok?
2016. máj. 28. 11:24
1 2
 11/15 anonim válasza:

New Orleans, Tampa, Miami ahol munka miatt jártam már.

Nyaralni családlátogatóban voltam, egy rokonom kint élt egy ideig Seattle-ben majd utána Portlandbe költözött és miatta voltam ezen a két helyen még meg a környékükön pl. Salem, Tacoma, Olympia. Nekem tetszett szívesen kiköltöznék oda pár évre.

2016. máj. 28. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, sok helyen(déli államok zömmel). Remélem még tudok menni!
2016. máj. 29. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, többször is, és remélem lesz még lehetőségem.
2016. máj. 29. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Charlotte, NC es meg jelenleg is itt vagyok, 1 het mulva utazok haza. Nekem nagyon tetszik minden es teljesen màs mint otthon.

Ha megteheted akkor eletedben legalabb egyszer utazz el USA-ba. Nem olcso, ha nincs senki ismeros aki elszallasol akkor siman belekerulhet fel millioba de minden szervezes, idotartam es kornyek kerdese. Tudom hogy ez egy kisebb haszanaltauto ara de szerintem megeri ez az elmeny

2016. máj. 29. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, voltam, Bostonban, de nem nyaralás volt.
2016. máj. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!