Jártatok már az Usa-ban?
Egyszer-kétszer már megjártam Floridát, aznon belűl voltam Miami-ban és Orlando-ban is. Az első utazásomat soha nem felejtem el, 12 órán át izgultam, nehogy úgy járjunk mint a LOST-ban. Szerencsére van egy ismerősünk akinek pont a tengerpart mellett van egy bazinagy szinte már "luxus" háza, és volt olyan rendes, és elszállásolt minket. Elsőre egy kicsit furcsa volt találkozni sok más amerikai márkával (ami nincs nagyon európában), de a végén az ember rájön, hogy basszus... ezek jobbak mint amik otthon vannak (és drágábbak...).
Azon a nyaraláson belűl még meglátogattuk a Universal Studios parkját is. Olyan rohadt nagy volt, hogy 2 nap kellett hozzá hogy bejárjuk, szóval végűl mégis csak kénytelenek voltunk egy motelben megszállni. Tipikus amerikai filmekben szereplő kis lepukkantról volt szó, de még ez is élmény volt. A legnagyobb pechünk az volt, hogy a MALEV pont akkor dobta be a törülközőt, szóval kétséges volt, hogy visszajutunk e :D
Ha elszeretnél utazni egyszer, én csak ajánlani tudom, de számíts rá, hogy valószínűleg nem két filléredbe fog kerűlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!