Ti repjegyet vagy ESTA engedélyt intézitek hamarab, ha az USA-ba repültök?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 23:09
1/4 anonim válasza:
Engem otthoniak jonnek latogatni es en mindig elobb a jegyet veszem meg nekik, van amikor 3-4 honapra elore. ESTA-t meg kb. 2 hettel utazas elott intezek. Az ESTA 2 evig jo, azert varok vele az utazasig, mert ki tudja, hatha 2 even belul ujra jonnenek a rokonok es akkor nem kell ujat kerni.
2/4 anonim válasza:
Te, ezt http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__7723215.. már megkérdezted két napja is, másoljam be neked megint hogy ESTÁ-t lehet kérni anélkül hogy lenne fix útiterved? Vagy abból nem volt egyértelmű hogy előbb ESTÁ-t kér az ember mert ha bármilyen elvarázsolt okból nem kap akkor nem kell kapkodni hogy mi lesz a repülőjeggyel.
3/4 anonim válasza:
Nyílván a vízumot. Ki akar elbukni 200 ezret, ha valamiért nem adnak engedélyt?
Meg amúgy sincs sok értelme a kérdésnek. A jegyet megtudod venni 10 perc alatt, a vízumot megkapod 24 órán belül. Miért kéne ezen gondolkodni?
4/4 anonim válasza:
Estát gyakorlatilag mindenki megkapja akinek nem volt elutasított vízumkérelme, nem terrorista, stb, van pár olyan dolog ami kizárja az estát vagy megnehezíti.
Mivel én nem vagyok se terrorista, nem voltam USAban semmilyen formában sem, irakban sem, iránban sem ezért rögtön megkaptam.
Nekem a repjegy megvan 2 hónapja és több mint 1 hónap van az indulásig, az ESTA-t pedig nemrég fizettem be. Ha valamiért nem kaptam volna meg akkor mentem volna a követségre turistavízumért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!