Kiko83 kérdése:
Kérdésem hogy a vizumnak van e elévülése? Mert az ESTA-T is elutasitották. MEnnyit kell várnom hogy újbòl megpròbáljam az ESTA-t.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 20:56
1/9 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen súlyú /bűn/cselekményt követtél el pl. az USA-ban.
2/9 anonim válasza:
Ha elutasítottak az ESTA-d, annak nyomòs oka van. ESTA-ra esèlyed tovàbbra nincsen. Mostantòl csak turista vìzmumot igènyelhetsz. 10 evre adjàk, egyszerre maximum 180 nap tartòzkodàsrq jogosìt.
3/9 anonim válasza:
Mit művel valaki hogy az ESTÁ-t elutasítsák, csak úgy anonim, baromira érdekelne... Túltartózkodtál?
4/9 A kérdező kommentje:
Volt egy student vizum elutasitasom pedig sponzorom,a collage-ba is felvettek stb de soha nem tartozkodtam tovabb mint 90 nap. Altalaban 2-3 heteket voltam kint. Ezert kerdeztem hhogy ez akkor nagy baj ha van mar vizum elutasitas akkor nem utazhatok ESTA val ?
2016. ápr. 14. 09:03
5/9 anonim válasza:
Igen, nagy baj. Bàrmilyen korabbi vízumelutasìtàs utàn ESTA-t nem kaphatsz. Turista vìzumot igènyelhetsz, de az is kemèny küzdelem lesz.
6/9 anonim válasza:
5: Ez mondjuk eléggé görény egy törvény. Például unokatesómat 2000-ben visszafordították, amikor ment vissza dolgozni Miamiba avval az indokkal, hogy most hallották a hírekben, hogy Miamiban egy magyar vendégmunkásnál találtak kábszert. Egyszóval mondvacsinált indokkal. Na most, akkor nyilván ő se kaphat Estát, mindössze azért, mert akkor ott olyan kedvük volt a vámtiszteknek. És persze önmagában az is szemétség, hogy ha valaki turistavízumot próbált igényelni néhány éve (még a mentesség előtt), és elutasították, akkor az sem kaphat Estát. Ennek úgy kellene lennie, hogy csak a büntetett előéletűektől és a korábban túltartózkodottaktól tagadhassák meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Teljesen eggyet ertek az elottem szolohoz!Azoktol megvonjak akik haza jonnek idobe ,soha nem tartozkodnak tul,es veletlenul rosz napon rossz szemelyhez megy a vizumert( pedig 2 evre meg volt a tandij)azoknak meg fekete pontot adnak.Akkor itt ennyi tobbet nem lehet kimenni magyar utlevellel ,meg a szerb maradt de ott allando munkamnak kell hogy legyen. Tud valaki ,hogyan lehet szezonalis munkaskent kimenni hotelokba es hol lehet ilyen web siton munkaltatokat keresni ?
2016. ápr. 15. 09:34
8/9 anonim válasza:
Mesélj még, egy idő után csak kiderül, hogy mit műveltél hogy visszautasítottak, az nem úgy van, de tényleg nem hogy Joenak rossz napja van ezért visszavág egy vízumkérelmet, majd kiderül hogy mikor dolgoztál (vagy akartál dolgozni) illegálisan.
A magyar az ilyen furmányos fajta csak nem szereti ha rajtakapják és akkor persze a rendszer igazságtalan.
De van aki szimplán hülye és nem tudja hogy hazudni a hatóságoknak irtóra nem jó ötlet, egy másik fórumra jött sírni egy indiai vagy milyen pasas hogy a cége annyira tuti üzletet készült kötni egy német céggel hogy a kormánynak sem mondhatták el ezért turistavízumot kért Németországba üzleti helyett, nem adták meg, most mi legyen? Hát persze.
9/9 anonim válasza:
8: Okoska! A vízumot -legyen az akár turista, akár dolgozói- símán visszautasíthatják olyan indokkal, hogy nincs elég bizonyítéka az illetőnek, hogy nem fog az USA-ban maradni, illetve nem megfelelő a munkatapasztalata. És akkor már bukta is az ESTA lehetőségét. Nem értem, miért kell ilyen faék egyszerű módon gondolkoni, hogy ha valakinek visszautasították, akkor az biztos törvényt szegett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!