Milyen szakmunkák keresett az USA-ban?
Figyelt kérdés
16vagyok és az lenne a kérdésem, hogy milyen irányba kéne továbbtanulnom, hogy kint dolgozhassak Amerikában. A biológia unalmasz számomra és nem bírom az orvososdit, úgyhogy orvos nem szeretnék lenni. Programozó sem, mert em bírom az egész nap ülést. Főleg az elektronika érdekel, nem nem tudom, hogy azon belül merre menjek tovább.2016. ápr. 10. 19:41
1/21 anonim válasza:
Egy rohadt nagy ország, nyilván területtől függ, mi keresett. Az orvos és programozó NEM szakmunkás, szakmunkásként elég nehéz oda kikerülni.
2/21 anonim válasza:
És mégis hogy gondoltál zöld kártyát szerezni? Ez nem úgy működik, hogy gondolsz egyet és kimész. Ráadásul a szakmunkásokért nem is kapkodnak. Orvosként, speciális ágazat kutatójaként, különleges specializációjú mérnökként talán lenne esélyed.
3/21 anonim válasza:
Teljesen hülyeséget beszél az első kettő.
Kimehetsz szakmunkásként is, az ácsok, asztalosok, burkolók keresettek és nem kell zöld kártya se, kimész, aztán nem jössz haza.
Azért nézz utána(nem itt, mert a rosszindulat megesz) és próbálj meg valami ismerőst keresni.
Sok sikert!
4/21 anonim válasza:
hagyd a pi csába ,gyerek, a gyilkos usa lemenő félben van. mit akarsz te ott?
5/21 anonim válasza:
"Teljesen hülyeséget beszél az első kettő. "
- Ja, igazad van, az orvos és a programozó tényleg szakmunkás. Én tévedtem.
6/21 anonim válasza:
Senki sem beszel hulyeseget. A #3-as meg a feketemunkat mondta, amit meg ne probalj. En programozokent, fejlesztokent tervezek kimenni. Szakmunkaval viszont eleg kicsi az esely ra, hogy oszinte legyek
7/21 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy programozóként akarsz kimenni elég jól képben vagy, hogy szakmunkásként mi a helyzet :)
Imádom az ilyen ökröket :)
8/21 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok. Elkalandoztam és mérnököt akartam írni. Bocsánat
2016. ápr. 10. 20:47
9/21 anonim válasza:
Hegesztot, acsot meg ilyen vegzettsegeket nem nagyon fognak szponzoralni a cegek, mivel egy rahedli amugy is van ott beloluk.
10/21 anonim válasza:
ja, hallgass a hármasra. De nem csak haza ne gyere, hanem orvosi ellátást se vegyél igénybe, ne akarj semmilyen szociális ellátást elintézni, de még csak szobát bérelni se a 3 hós vízumod lejárta után. Ugyanis ezekhez kell az érvényes igazolás, hogy jogerősen tartózkodsz az országban. Ha megbetegszel, és orvoshoz kell menned, vagy sürgős műtétre, esetleg baleset ér, akkor rögtön kiderül hogy illegálisan vagy ott és már toloncolnak is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!