Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Munka lehetőség?

Munka lehetőség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok olyan elérhetőséget,esetleg internetes oldalt linkelni ahol amerikába található állások vannak? Takarítás,beteg ápolás esetleg raktári munkák! Találtam párat de,egyiknek a hitelessége sem igazolt! Kint élőknek szól leginkább! Köszönöm!
2016. márc. 19. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

A szàmos hasonlò kèrdèst elolvastad mar? Gondolom nem, mert akkor nem tetted volna fel ismèt.

Az àltalad ìrt munkakkal legàlisan kijutni nincs esèlyed. Illegalisan meg a hülyèk mennek, amikor itt az EU 27 orszaga legalisan.

2016. márc. 19. 16:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor most azt is írd meg, hogy Te hol olvastad azt hogy Én Magyarországon vagyok jelenleg? "Köszönöm!"
2016. márc. 19. 17:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Nyilván azért írtam azt hogy a "kint élőknek szól leginkább.."

Miért kell másoknak bele szólni rájuk nem tartozó kérdésekbe? Nem a nagy tudásúaknak intéztem a kérdést.. Mindenki ahhoz szóljon hozzá amihez ért illetve tapasztalattal rendelkezik!!

2016. márc. 19. 17:16
 4/6 anonim válasza:
Az én környezetembe mindenki ismerősök által kerül ki, szóval ha van ismerősöd vagy ismerősödnek ismerőse úgy érdemes , hirdetés által nem. Egyszer anya kiment hirdetés által 1 hét után kitették és vissza se tudott jönni, az volt a szerencséje, hogy találkozott az utcán magyarokkal akik kisegítették.
2016. márc. 19. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kint élek, de hiába küldenék neked ügynökségi címeket, mert azok csak abban a városban hirdetnek állást ahol élek, és ezzel nem sokra mész. (New Orleans)

Ha kint vagy akkor könnyebb lenne ha a városodban ahol élsz, szépen végig járod a munkaközvetítő irodákat, és mindenhová leadod a neved, telefonszámodat. Ha van munka, hívni fognak.

2016. márc. 19. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
En is kint elek, meghozza tobb eve, es csak annyit mondhatok hogy olyan munka amit emlitettel, csak illegalis uton talalhato, valami ismeroson keresztul. Hiaba mesz be amerikai munkakozvetitohoz, ha nem tudsz legalisan munkat vallalni. Azt tudom, hogy Mo-on vannak olyan helyek ahol illegalis munkara taboroznak, ha nem zavar a dolog, olvasd el azzal kapcsolatos valaszokat.
2016. márc. 19. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!