Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Először utazom Amerikába,...

Sairga kérdése:

Először utazom Amerikába, látogatóba. Sajnos nem tudok angolul? Ezért szeretnék tájékozott lenni a repülést illetően. Úgy tudom felszállást követően ki kell tölteni valami nyilatkozatot, vagy vám papírt? Mire kell felkészülni?

Figyelt kérdés
Az út Bp-Amszterdam onnan Detroit és Detroidból Cleveland.Sajnos nem találok erre vonatkozóan semmit. Hogyan fogom tudni kitölteni ha nem tudok angolul. Mikor van a vám és hol
2016. febr. 24. 20:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, az űrlapot ismerem, fel is készültem rá, de nem kaptam, és nem is kérték vissza később. Kb. egy hónapja voltam. Detroitban szálltam le, volt is "custom border declaration" sorbanállás, de csak pár rutinkérdést tettek fel, egyiket sem a fenti kérdésekből.

Érdekes... :)

2017. szept. 21. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!