Camp leaders-ek mennyire kellett tudni angolul a felvételi elbeszélgetésen?
Figyelt kérdés
Aki már részt vett a programban leírná a tapasztalatait a felvételivel kapcsolatban? A camp leadersen belül is azok érdekelnének, akik kisegítői munkára jelentkezettek. Minden gondolat, tapasztalat, tanács érdekel! :)2014. nov. 5. 18:29
1/10 anonim válasza:
Annyit tudok hozzafuzni hogy ismerek egy sracot aki mar ket nyarat is dolgozott, es kriminalisan szar az angolja. Annyira nem aggodnek en tehat.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez most megnyugtatott, bár kinek mi a kriminálisan szar angoltudás!
2014. nov. 5. 19:32
3/10 anonim válasza:
Egyik baratnom az egyeteme reven jutott ki 2011 nyaran es 2014 nyaran (tehat iden nyaron). Bar o jol tud angolul de voltak a csapatban olyanok akik nem nagyon beszelnek, hogy finoman fogalmazzak. Viszont vigyazz, ha nem tudsz rendesen angolul, akkor nagyon megszivatnak a vizuminterjun a nagykovetsegen!
4/10 szabina555 válasza:
dehogy szívatnak meg a vízuminterjún kb.3 kérdést tesznek majd fel és kész.
5/10 A kérdező kommentje:
a vízuminterjún miért szívatnának?
ott is kell angolul beszélgetni? :O
Én azt gondoltam, h ott már csak a papírokat kell elintézni max. magyarul megkérdezik, h miért szeretnék amerikába menni.
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de vannak olyan emberek is, akik pusztán turistaként mennek amerikába 0 nyelvtudással és nekik elég érdekes lenne angolul kérdéseket feltenni.
2014. nov. 6. 20:37
6/10 szabina555 válasza:
a követségen amerikaiak dolgoznak, nem beszélnek magyarul (kivéve a portás, biztonságis, stb.)
aki turistának megy, annak nem kell vízuminterjú.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt tudja valaki, hogy ha sikerült az interjúm mekkora az esélyem arra, h ki is mehetek Amerikába?
2014. nov. 8. 23:45
8/10 szabina555 válasza:
kb. 99% az elhelyezési arány, tehát elég sok esélyed van
9/10 anonim válasza:
Én voltam kint most nyáron. Interjún már gondolom túl vagy, nem egy nagy durranás :) Jól írták előttem, valóban nagyon magas esélyed van, hogy egy tábor felvesz majd dolgozni, igyekezz minél korábbi indulási időpont lehetőséget megadni a profilodon, plusz minél többféle tábortípust bejelölni, hogy ott vállalnád a munkát. Én konyhára jelentkeztem, mikor a táborigazgatóval interjúztam, megkértek legyek inkább counselor, ilyen is előfordul . :) Viszont volt olyan francia counselor lány nálunk, aki alig beszélt angolul.... Szóval ez is változó. Ahol még angolul kell majd beszélned, az az interjú a táborigazgatókkal (nekem csak egy volt, az személyesen zajlott a CL irodában, de van, akikkel skypeon beszélnek, van, akivel jobfairen), illetve majd a vízuminterjú. Amit írtál az igaz, hogy turistaként bárki kimehet, angol tudástól függetlenül, viszont arra ott van az ESTA belépési engedély, ahhoz pedig nincsen vízuminterjú. A mi vízumunk cserediák vízum, annál van interjú, de kb 3 kérdés, és nem kell hozzá nagy angoltudás. ha van valami kérdésed, írj nyugodtan, szívesen válaszolok. :)
10/10 szabina555 válasza:
utolsó jól írja, még annyi, hogy nem minden tábor interjúztat, nekem pl.nem volt külön interjú a táborigazgatóval semmilyen formában sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!