Mondanátok olyan au pair irodát, ami USA-ba ad munkát és biztonságos? Valaki már volt ott kint? Mesélnél róla?
Szia!
Én még nem voltam kint mint au pair, de az Au pair in America-ról csak jókat hallottam. Olvasgattam au pairek blogjait és mind ezzel az ügynökséggel ment ki. Szóval ez szerintem megbízható.
En voltam kinn au-pairkent USA-ban. 2005-ben indultam. Tudok meselni. Azota is kinn vagyok, mar megvan a zoldkartyam.
En Cultural Care AuPair-rel jottem ki. Rendesek voltak, de en azert nem ajanlom oket, mert (nem tudom, most hogy van) 200 orat kell gyerekekkel lenni, es azt az o ovijukban kellett ledolgozni ingyen. Annyi, hogy megkapod az igazolast, hogy igen, voltal 200 orat gyerekekkel.
Ha van kerdesed, szivesen segitek.
Köszi a választ!
Én még csak tervezem, hogy kimegyek, jövőre, előtte jogsit is akarok még meg némi pénzt. Én ezt az ügynökséget találtam: [link]
én is szeretnék kimenni, csak nincs baby sitter tapasztalatom, max pár óra az unokatestvéreimmel, meg anyukám óvónő és jártam be néha haozzá mert bírom a gyerekeket, de nem itthonnehéz 200 óra gyakorlatot szerezni szerintem.
én is a 2 említett ügynökséget tartom a legjobbnak, ha megyek vmelyik a 2 közül fog nyerni.
Kedves válaszoló, hogy tudtál kinn maradni usa-ban??????? úgy tudtam az elég nehéz... meg a vízumkérelemhez csatolni kell egy levelet , melyet az ismerőseid írtak, és az áll benne , hogy rendes megbízható bla bla emberke vagy, AKINEK HATÁROZOTT szándéka hazatérni :-) nyilván akkor is kitölti az ember, ha nem így van, de mesélnél arról, hogy lettél ilyen szerencsés, hogy kint vagy még minidg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!