Az Aerosvit ukrán légitársaság mennyire biztonságos? Dubaiba szeretnék menni.
Dubaiba Pestről többféle módon lehet menni:
1. Bécsből közvetlenül Emirates légitársasággal: ez baromi drága: 150-250 ezer közt oda vissza illetékkel
2. Pestről Istanbulon át Türkish airlines-al: ez már "csak" 130-150 ezer
3. Pestről Moszkván át Aeroflottal ( oroszok) ez már mindössze 108-120 ezer oda vissza, csak rossz időpontban érkezik ( éjjel 1.30-ra Dubaiba)
4. Pestről Kijeven át Aerosvittel ez oda vissza 88-110 ezer és a legjobb az érkezése, 4.30-ra érkezik hajnalban Dubaiba csak kijevben fél napot kell várni a csatlakozást
Ti melyiket választanátok????
mi Emirates-sel mentünk, egy percig nem bántam meg. Nagyon profi légitársaság, szuper gépekkel.
Az Aerosvitről eddig sok jót nem hallottam, késni szoktak, meg néha még járatot törölni is :(
Utolso,
Te ugye viccelsz? Most, az Emirates a legjobb legitarsasag. Menjen egy ruszkival aki nem banja ha nem er oda.
Nem gáz az Aerosvit, a kijevi reptér elviselhető, bár a transzfer kicsit szocreál hangulatú (lépcső, néni az asztal mögött a pecséttel).
Csak arra kell vigyázni az Aerosvittel, hogy ne egy 200 kilós ukrán néni üljön melléd. Nekem volt szerencsém megtapasztalni 14 órás úton :-))))
Elmondanàm, hogy a MALéV pilôtài kôzôtt nagyon sokan vannak- voltak, akik orosz gépeken repültek évtizedeket, ezrt van az, hogy nekûnk vannak a legjobb pilotàink, és biztos vagyok benne, hogy ez îgy van az Oroszoknàl is ,meg Ukrajnàban is. Ôk tényleg vezették a repülôgépeket,nemcsak a joystick-kal jàtszadoztak az Airbus-on. Aki azt mondja hogy a legjobb pilôtài a csilli-villi légitàrsasàgoknak vannak, az H...LYE.
U.I.: Légiutas-kîsérô vagyok 12 éve.
Mindenképp úgy szervezd meg az utad, hogy minél kevesebbszer kelljen fel- és leszállni (ugyanis ez a két folyamat rejti megában a legtöbb veszélyt)!
A gépekről meg annyit, hogy régen a pilótának magának kellett kilogikázni, mi lehet a baj, és megoldani, nagyobb figyelmet igényelt a repülő irányítása, viszont a biztonságon is nagyobb volt a spórolás (a PANAM ebbe bukott bele - sorozatos büntetések és balesetek, pedig, az nyugati volt, nem keleti!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!