Mérnökként hogyan tudok kijutni Amerikába?
Mérnökként tanulj meg fogalmazni!!!
Mellesleg úgy,hogy megpályázol egy ottani munkát a neten.
Sok cég foglalkozik állásközvetítéssel, nézz körül azoknál.
Magam részéről a Mimoxot ajánlanám:
Már többször csábítottak engem is, qrva jó ajánlatokkal, csak sajnos én már vén vagyok egy tengeren túli egzisztencia megteremtéséhez.
Pedro
Mérnök -> van diplomája -> van nyelvvizsgája -> van asszertivitása, ha már idáig eljutott -> rá tud keresni maga, nincs tinédzserek tanácsaira utalva.
Ezek alapján erősen kétséges, hogy a kérdező mérnök-e. Ha mégis az, akkor az előbb említett minimális skillek hiánya miatt alkalmatlan amerikai munkavállalónak, hiszen oda csak a kiemelkedő képességűeket szerződtetik, akik valamiben többek a helyi, amerikai jelentkezőknél. Ugyanis először a helyi munkaerő jön szóba, aztán a nemzetközi. Ott pedig a CV-dben és a kommunikációs skillekben nagyot kell villantani ahhoz, hogy alkalmazzák a magyar mérnököt. Aki maga nem tud utánajárni egy ilyen alapvető kérdésnek, az vajon meddig jut? Költői kérdés...
Kedves 5-ös vàlaszolò, roppantul jòindulatù vagy. :)IGEN, van diplomàm és nyelvvizsám, es képzeld, kétszer jàrtam Amerikàban, összesen fél elévet töltöttem ott, es tudom mi megy,kint nem egyszerű. :) a vamnal tuzetesen atvizsgalgalnak, es ha nem vagy nekik szimpi, még ESTA-val sem engednek be.. :) De jofej vagy, koszi, hogy emlekeztetsz arra, mit kell tudnia egy mérnöknek, es milyen keszsegekkel, kompetenciakkal kell, hogy rendelkezzen! ;)
Többiek, köszönöm a hasznos valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!