Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mérnökként hogyan tudok...

Mérnökként hogyan tudok kijutni Amerikába?

Figyelt kérdés
Nem feketén, hanem természetesen hivatalos, tisztességes úton.
2016. febr. 12. 12:20
 1/10 anonim válasza:
68%
szerintem hajoval vagy repulovel ez a legtisztessegesebb ut :)
2016. febr. 12. 12:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem mondod, köszi a tippet! ;) Elsősorban értelmes válaszokat kérek. Köszönöm. :)
2016. febr. 12. 12:38
 3/10 anonim válasza:
39%

Mérnökként tanulj meg fogalmazni!!!

Mellesleg úgy,hogy megpályázol egy ottani munkát a neten.

2016. febr. 12. 12:51
 4/10 Shai-Hulud ***** válasza:
76%

Sok cég foglalkozik állásközvetítéssel, nézz körül azoknál.

Magam részéről a Mimoxot ajánlanám:

[link]

Már többször csábítottak engem is, qrva jó ajánlatokkal, csak sajnos én már vén vagyok egy tengeren túli egzisztencia megteremtéséhez.

Pedro

2016. febr. 12. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Mérnök -> van diplomája -> van nyelvvizsgája -> van asszertivitása, ha már idáig eljutott -> rá tud keresni maga, nincs tinédzserek tanácsaira utalva.

Ezek alapján erősen kétséges, hogy a kérdező mérnök-e. Ha mégis az, akkor az előbb említett minimális skillek hiánya miatt alkalmatlan amerikai munkavállalónak, hiszen oda csak a kiemelkedő képességűeket szerződtetik, akik valamiben többek a helyi, amerikai jelentkezőknél. Ugyanis először a helyi munkaerő jön szóba, aztán a nemzetközi. Ott pedig a CV-dben és a kommunikációs skillekben nagyot kell villantani ahhoz, hogy alkalmazzák a magyar mérnököt. Aki maga nem tud utánajárni egy ilyen alapvető kérdésnek, az vajon meddig jut? Költői kérdés...

2016. febr. 12. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
3-as, 5-os, igazatok van. Meg kell palyazni ottani munkat, mert csak az ottani ceg tud elintezni munkavallalasi vizumot. .
2016. febr. 12. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
Ha tènyleg mèrnök vagy, gondolom megy az angol, internetet ismered, magad is utànajarhatsz, nem ezen az oldalon èrdeklődsz, ahol többsègèben unatkozò tizenévesek vannak.
2016. febr. 12. 13:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös vàlaszolò, roppantul jòindulatù vagy. :)IGEN, van diplomàm és nyelvvizsám, es képzeld, kétszer jàrtam Amerikàban, összesen fél elévet töltöttem ott, es tudom mi megy,kint nem egyszerű. :) a vamnal tuzetesen atvizsgalgalnak, es ha nem vagy nekik szimpi, még ESTA-val sem engednek be.. :) De jofej vagy, koszi, hogy emlekeztetsz arra, mit kell tudnia egy mérnöknek, es milyen keszsegekkel, kompetenciakkal kell, hogy rendelkezzen! ;)

Többiek, köszönöm a hasznos valaszokat!

2016. febr. 12. 22:51
 9/10 anonim válasza:
Én meg azt mondom,hogy az amerikai munkakereső portálokon nézz szét és próbáld felvenni a kapcsolatot egy ottani mérnökkel aki hasonlóan vélekedik a szakmaterületén mint ahogy te!Good luck !Én is ezt teszem ...
2016. febr. 25. 03:13
 10/10 anonim válasza:
Elnézést közvetítővel és az ő kapcsolatain keresztül egy hasonló beállítottságú mérnökkel...
2016. febr. 25. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!