Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ba vagy Kanadába érné...

Az USA-ba vagy Kanadába érné meg kitelepülni?

Figyelt kérdés

Hosszútávon melyik ország érné meg ha az ember tartósan ott akar élni.

Az anyagi részével teljesen tisztában vagyok, nem is erre irányul a kérdésem.

Hatalmas mindkét ország, igaz a gugli tudása is hatalmas, de azért olyanok véleményére is kiváncsi vagyok, akik már éltek kinn, vagy ott is élnek még.

Melyik része jó, melyik nem az adott országnak, közbiztonság, átlagkeresetek szempontjából(ebből következtetni lehet az ott élők életszínvonalára is),esetleg egészségügyi szempontból(orvosi ellátás)?

#újországkeresés
2016. jan. 14. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem az anyagi resze a kerdeses, hanem a jogi. Egyik orszagba sem vandorolhatsz be csak ugy, munkat keresve. Amugy eletszinvonal, eu. ellatas, oktatas szempontjabol Kanada jobb, ellenben ha nem birod a hideget, el is felejtheted. Torontoban telen nem ritka a -20 fok sem, uvolto szelekkel. Ez Kanada egyik legdelibb varosa (delebbre van mint Budapest!)...
2016. jan. 14. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
a helyzet az hogy egyikbe sem lehet csak ugy kitelepulni, ugyhogy eloszor az elso lepest kene tisztaznod.
2016. jan. 14. 15:51
 3/3 anonim válasza:
Szia! En Kanadaban, (Mississauga,ON) eltem tobb mint ket evet. Azt tudom mondani, hogy ha van lehetöséged, és legalabb 5-10milliod, es beszeled a nyelvet, probald meg. Kimesz, korulnezel, ha tetszik, megprobalhatod menekultkent, vagy kereshetsz egy ceget, aki hajlando a sponzorshipben segiteni, elintezni a papirokat. Sajnos csaladi okok miatt haza kellett jonnom, mar a munkavallaloim is lejart sajnos. De nyaron mindenkeppen megprobalok vissza menni. Jofejek az emberek, segitokeszek, nem sietnek sehova. Osszesegeben nagyon jo orszag. Tenyleg csak ajanlani tudom, es sok sikert Neked
2016. márc. 21. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!