New Yorkban vannak olyan részek, ahol sétálgatva esélyesebb hírességekkel találkozni?
Figyelt kérdés
Illetve jól tudom, hogy létezik olyan túra, ahol hírességek házai mellett visznek el?2016. jan. 9. 19:10
2/7 anonim válasza:
Micsoda élmény lehet hírességek házai előtt elmenni egy busszal.
3/7 szabina555 válasza:
nagyon sok túra létezik, van pl. olyan ahol filmhelyszínekre visznek el, elképzelhető ez is (LA-ben van ilyen, NY-ban nemtudom). keress rá :)
4/7 anonim válasza:
Voltam pár night clubban manhattemben, némelyik szórakozóhely VIP részlege tele volt a helyi celeb személyiségekkel.
5/7 anonim válasza:
Kétszer voltam New Yorkban, többször láttam hogy random embert körbeáll egy csoport rajongó, fotózkodnak vele/aláírást osztogat, de egyiket se ismertem fel :)
Vagy éppen interjút csináltak valakivel, akit rakat ember állt körül, fotózgatták, stb.
New Yorkban, Manhattanban nem hiszem hogy van ilyen túra, hiszen felhőkarcolókban vannak apartmanjaik, nem konkrétan az egész épület az övék. De ilyen térképet találsz a neten többet is, itt egy pl:
6/7 A kérdező kommentje:
5: És ilyeneket hol láttál leginkább? Manhattan szívében?
2016. jan. 24. 00:21
7/7 anonim válasza:
Time squareen lattam egyszer, a másikat pedig union squaren ha jol emlekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!