Tippmixen milyen sportágra érdemesebb leginkább fogadni?
Persze nem arra értettem, hogy mindig a nagyobb szorzós csapatok nyernek, csak ha a nap végén megnézem az aznap lejátszott meccseket, akkor jégkorongból sokkal több olyan csapat nyert, akinek a szorzója nagyobb volt (Focinál ez ritkább). Azt elfelejtettem írni, hogy 1 hete tippmixezek, és eddig 1500ft minuszba vagyok. Viszont 1 hét alatt rájöttem, hogy nem érdemes háromnál több meccsre fogadni, nagy esély van rá hogy egy meccs elmegy, annak ellenére, hogy előtte átnézzük a meccseket. Én úgy szoktam fogadni, hogy rászánok fél órát, hogy az aznapi meccsek közül választok (általában azt nézem hogy 1,8 feletti Odds-a legyen) és megnézem az előbbi meccseket hogy kinyert. Sajnos eddig ez nem jött be, ezért is fogok holnap 200-al megrakni 3 meccset, 3-as kötéssel. Az előző egymás elleni meccseiket nagyon megnéztem, csak arra rakok mostantól aki eddig mindig (vagyis legalabb 4-szer nyert ellene) (egy jó tanács: azt is kell nézni hogy mikor volt utoljára egymás elleni meccseik, csakis olyanra kell rakni akinek 2015-ben volt és megis nyerte. Remélem érthető vagyok.)
Szóval holnap ezeket rakom meg:
- Kurgan vs Karaganda (V) 2,40-es Odds
- Barsz Kazany vs Avangard Omszk (H) 2,05-ös Odds
- SönderjyskE vs Frederikshavn (H) 1,95-ös Odds
Összes Odds: 9,594*200ft=
1918ft
Remélem vissza jön az elbukodt pénzem. Ha igen, akkor 500 vagy 1000 forintal rakok meg 1 "biztos" meccset és így tovább. Nagyon szépen köszönöm ezt a hosszú választ, érdekel ki mire fogadd és hogy általában nyer-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!