Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerülne nagyon...

Mennyibe kerülne nagyon durván egy amerikai körurazás?

Figyelt kérdés
Keleti érkezés,autóval,lakóautóval át nyugatra és onnan haza.időben mennyi lehet? Köszi!
2015. dec. 11. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
26%

Nem igazán vagy pontos.

Csak kimenni amerikába és azonnal vissza?

Vagy ott is akarsz tölteni pár napot?

Az utazás közben valami tervezett pont?

Sok mindent kihagytál ami lényeges az ár szempontjából.

2015. dec. 11. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne, ha sokat olvasnál, kitalálnál egy konkrét tervet, azt lebontanád, és úgy jönnél vissza.

Pl megkérdeznéd, mennyi a jegy Miamiba oda, és Los Angelesből haza?

Mennyi a benzin, hol keress bérautót, elég-e ha motelben szállsz meg.

Bár előre mondanám, személyes véleményem szerint a nagy amerikai prérinél kevés unalmasabb létezik. Ha teheted, ne autózgass a pusztaságban, hanem találd meg a számodra érdekes látnivalókat. Ha kell, akár repülj köztük.

2015. dec. 11. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
3 milka minimum
2015. dec. 11. 22:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Koszi!

Igen az èrdekelne hogy pl Miamiba repulovel onnan mondjuk autoval àt teljesen Los Angelesig ès onnan haza mindezt mondjuk autoval ès akkor plusz szàllàs vagy lakoautoval akkor nyilvàn szàllàs kevèsbè szàmit.

Valamint kènyelmesen mondjuk mindezt 2 hèt alatt.

2015. dec. 12. 00:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Pl gyorsan a tèrkèpre pillantva: Budapest-New York-Washington-Miami-Atlanta-St. Louis-Chicago-Kansas-Dallas-El Paso-Las Vegas-Los Angeles-San Francisco-Budapest

De jo is lenne... :D

2015. dec. 12. 00:44
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
[link] Szerintem amit leírtál az két hónap, a lakóautó bérlés nem olcsóbb mint egy olcsó motel, usarvrentals.com itt néztem, úgy ötmillió forintra becsülöm az egészet.
2015. dec. 12. 08:12
 7/10 szabina555 ***** válasza:
22%
nem értelme van New Yorkból lemenni Miamiba, majd vissza fel Chicagoba.. a Chicago-LA út a 66oson tökéletes, kb. 3 hét már kényelmes utazás, amibe belefér az is, hogy megnézed az útközbeni látnivalókat. ez az út nagyon alsó hangon 2000 dollár. többi részéről nem tudok nyilatkozni, de a Miami-Chicago is ekörül mozoghat. összesen legalább 5000 dollárral, és 5-6 héttel számolj, ha nem csak annyit szeretnél, hogy végigvezetsz az USA-n.
2015. dec. 12. 10:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a vàlaszokat.Az utvonalat csak gyorsan osszeirtam. Kèt fovel gondolom a duplàjànàl kevesebb is elèg nem?
2015. dec. 12. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:

a repjegy kb 1000 dollár, persze szezontól is függ.

a többinek pedig utána kell nézni. az éjszakázás lakókocsival nem túl drága. de a bérlés benzin, plusz a belépőjegyek ha valami látványosságot meg akartok nézni, plusz még étkezi is kéne valamit. szerintem szerintem 3-4 hét lenne az ideális.

2015. dec. 12. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem erdemes keresztul kasul autozassal vesztegetni az idot.

Repulovel valo utazas sokkal olcsobb mint hosszu tavu lakokocsi vagy autoberles, kozben benzint, moteleket, utdijakat fizetni, torodni az uton.

Helyi autoberles fillerekbe kerul, ahol a tomegkozlekedes adott ott felesleges.

2015. dec. 13. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!