Mennyibe kerülne egy motor eljuttatása USA-ba?
Egy kb 50 kg-os motorról lenne szó.Nem tudok meglenni nélküle.Egy kis KTM turbóról van szó.Ezen tanultam meg motorozni.Sose hagyott cserben ezért magammal szeretném vinni.Mennyibe kerülne a szállítása?
Az 1. által adott link alapján kb. 300 000 Ft.
A magyar Posta pld. el sem viszi, mert csak 30 kg.-ig szállít az USÁ-ba.
Itt:
kb. 200 0000 Ft, de amcsiba vámot is kell fizetned utána, ládát is kell szerezned, amibe becsomagolhatod.
Szerintem ennyi pénzt nem ér meg a dolog. Inkább vegyél kint egyet, és még pénzed is marad.
Köszi a linket.
Ez egy igazi ritkaságnak számít még itt Európában is nem,hogy az USA-ban.Évek óta velem van ez a kis drága.Előbb tanultam meg ezzel menni mint bringával.Ha kell eladom a vesémet,de magammal viszem.
Interex vallal Mo es USA kozott konteneres szalittatast. Sokkal olcsobb mint a UPS vagy a tobbi, de minimum 5 het es Los Angelesben van a szekhelyuk, vagyis ha te NYba mesz, akkor extra penz.
Melyik allamban akarod hasznalni? Mert akkor nezd meg az allam "DMV" oldalat, hogy kell-e ra rendszam. Lehet hogy igen, de azt nem biztos hogy megadjak. Ha kell ra rendszam, akkor kell ra biztositas is es kell hozza jogositvany. Attol fugg melyik allamba josz, nem mindenhol adnak turistaknak jogositvanyt. Amig nem vagy legalis (zoldkartyas vagy munkavizumos) addig nem tudsz jogsit csinalni es addig menni se tudsz vele, mert ha a rendor elkap elvontatja neked meg seta...(plusz buntetes)
Szerintem 500bol siman kihozzak, de inkabb kerdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!