Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerülne egy motor...

Mennyibe kerülne egy motor eljuttatása USA-ba?

Figyelt kérdés

Egy kb 50 kg-os motorról lenne szó.Nem tudok meglenni nélküle.Egy kis KTM turbóról van szó.Ezen tanultam meg motorozni.Sose hagyott cserben ezért magammal szeretném vinni.Mennyibe kerülne a szállítása?

[link]

2015. okt. 6. 12:24
 1/8 anonim válasza:
2015. okt. 6. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Az 1. által adott link alapján kb. 300 000 Ft.

A magyar Posta pld. el sem viszi, mert csak 30 kg.-ig szállít az USÁ-ba.

Itt:

[link]

kb. 200 0000 Ft, de amcsiba vámot is kell fizetned utána, ládát is kell szerezned, amibe becsomagolhatod.

Szerintem ennyi pénzt nem ér meg a dolog. Inkább vegyél kint egyet, és még pénzed is marad.

2015. okt. 6. 13:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a linket.

Ez egy igazi ritkaságnak számít még itt Európában is nem,hogy az USA-ban.Évek óta velem van ez a kis drága.Előbb tanultam meg ezzel menni mint bringával.Ha kell eladom a vesémet,de magammal viszem.

2015. okt. 6. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Interex vallal Mo es USA kozott konteneres szalittatast. Sokkal olcsobb mint a UPS vagy a tobbi, de minimum 5 het es Los Angelesben van a szekhelyuk, vagyis ha te NYba mesz, akkor extra penz.

Melyik allamban akarod hasznalni? Mert akkor nezd meg az allam "DMV" oldalat, hogy kell-e ra rendszam. Lehet hogy igen, de azt nem biztos hogy megadjak. Ha kell ra rendszam, akkor kell ra biztositas is es kell hozza jogositvany. Attol fugg melyik allamba josz, nem mindenhol adnak turistaknak jogositvanyt. Amig nem vagy legalis (zoldkartyas vagy munkavizumos) addig nem tudsz jogsit csinalni es addig menni se tudsz vele, mert ha a rendor elkap elvontatja neked meg seta...(plusz buntetes)

Szerintem 500bol siman kihozzak, de inkabb kerdezd meg.

2015. okt. 6. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ehhez valóban költöztető céget kell kérdezni, aki eldugja egy konténerbe. A csomagolás és a vámolás nem egyszerű. A Terminus M55 egy Magyarországon készülő e-bike amit itt (Kanada) is kapni, én megpróbálnám megtudni tőlük hogy ki szállítja nekik tengerentúlra és hogy nem lehetne-e becsatlakozni.
2015. okt. 7. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
A szallitasi dijbol valoszinu 12 db hasonlo motoros biciklit is tudsz venni az USA-ban.
2015. okt. 9. 05:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Szedd darabokra nyílván nem ördöngősség 2-3 részre bontani amivel már posta vagy épp a valami futárcég is elviheti.
2015. okt. 30. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, a második hozzászóló linkje alapján szerintem 100 000 körül is megúszhatod csak tényleg ha nem értesz hozzá valami hozzább értő haverral tutu két részre bontható amivel már 2 csomagba simán belefér azért két 20-25kg os csomag már nem túl nagy.
2015. okt. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!