Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » CouchSurfing (kanapészörfölés)...

CouchSurfing (kanapészörfölés), bevállalnád?

Figyelt kérdés
New Yorkban leszek 18 napig augusztusban, és drága a szálállás, így arra gondoltam igénybe veszem ezt a megoldást. Valaki használta már ezt? Van tapasztalata? Véleménye??
2010. márc. 13. 20:56
 1/8 anonim válasza:
100%
Tesóm fogad "kanapészörfösöket", szerintem vicces a dolog: rendes, normális (bár bevállalós) emberek csinálják. Kulturális szempontból is érdekes és praktikus dolgokban is tudnak segíteni. Bár ha egyedül vagy, akkor azért szerintem ne menj így. Amúgy 18 nap nem egy kicsit hosszú kanapészörfölésnek?
2010. márc. 13. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
előtte dolgozni fogok kint (gyerektáborban) és munka után szeretném megnézni new yorkot, és ez miatt gondoltam hogy kanapészörfözni fogok. ha valaki csak 2 napra fogad be az is ugyan olyan jó lesz mint aki 5-6ra. szóval szerintetek ez biztonságos? csak olyanhoz mennék akiknek csak pozitívjuk van.
2010. márc. 13. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én nem ezzel voltam, hanem hasonlóval, de tudom, hogy ez egy kiterjedt, régóta működő hálózat, nyugodtan vedd igénybe.
2010. márc. 13. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már kipróbáltam, 1 hónapig tanyáztam valakinél, nagyon jó volt, rendes srác volt, segített amiben tudott, nem kért semmit, de néha vettem ezt-azt, sört, budipapírt, ami kifogyott épp...:) Mit mondjak még? Sajnos nem beszéltünk egy nyelvet, ez volt az egyetlen rossz dolog benne.

25/L

2010. márc. 13. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Mi az a kanapészörfölés? o.O
2010. márc. 13. 23:26
 6/8 A kérdező kommentje:

egy kommentelő írta ezt, tőle idézem:

www.couchsurfing.com elmész Üzbegisztánba és egy-két héttel előtte írsz Abdul Rajimnak, hogy hé te Abdul pont abban a városban leszek két hét múlva ahol te laksz. Nem szállhatnék meg nálad? Erre Abdul ha az adatlapod alapján jófejnek tart akkor azt írja vissza, hogy Persze Jóska Pista gyerre csak arra az egy-két napra aludhatsz a kanapémon :D nagyjából ennyi. Aztán ha Abdul is utazik és pont a te városodba akkor aztán ö száll meg nálad :)

2010. márc. 14. 06:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a Hospitalityvel voltam "nyaralni" olaszoknál.

Nem volt gond, nagyon kedvesek voltak. Csak hát ott is a nyelvtudás volt a gond, hogy nem tudtunk nagyon kommunikálni.

2010. márc. 15. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp a hétvégén próbáltam ki a kanapészörföt! Graz-ban szálltam meg 1 éjszakát egy fiatalok által lakott lakásban. Minden tuti volt, kedvesek voltak, stb. Annyira beszéltek angolul mint én, de simán megértettük egymást, nem volt gond!
2010. ápr. 18. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!