Milyen államokban élnél szívesen, és miért?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 19:02
1/8 anonim válasza:
Én Szlovéniában nagyon szívesen élnék. Ott olyan gyönyörű tájakat láttam, mint a mesében. Az életszinvonal pedig jobb mint nálunk!
2/8 anonim válasza:
én Amerika, Washington állam, Olympia környékén
3/8 anonim válasza:
Ausztria, Németország - magasabb életszívonal, Erdély - jó hely, szép tájak, kedves emberek...
4/8 anonim válasza:
Erdély: az emberek felfogása, a táj, a levegő miatt, és azért, mert kicsit a miénk...
5/8 anonim válasza:
Monaco
tisztaság,rend
nincsenek hajléktalanok
6/8 anonim válasza:
Connecticut - Hartford
Virginia
California
Miami
8/8 anonim válasza:
Nyugati part: Oregon, Kalifornia, Washington állam. Gyönyörű, változatos tájak, nagyrészt jó időjárás, sok látnivaló, nagy városok.
Keleti part: Az egész keleti part, de főleg DC és attól délre, mert nekem attól északra még túl hideg. Olcsóbb a nyugatinál, rengeteg látnivaló van, nagy városok, történelmi emlékművek, múzeumok stb. viszont az időjárás már nem olyan ideális.
Ahol nem élnék: Midwest. A nem part melletti államok közül Texas az, amit szívesen kipróbálnék. Hatalmas és változatos. Voltam már Forth Worthben és nagyon jó volt. Houstonba is szívesen elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!