Ha eljutnál az USA-ba, melyik lenne az az 5 hely, ahová mindenképpen elmennél?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 17:47
21/27 anonim válasza:
las vegas, miami, grand canyon, L.A.(hollywood:D), las vegas megint :D
22/27 anonim válasza:
malibuuuu!
én ha kimenék nekem elég lenne ez is:)
23/27 anonim válasza:
Ésszel. A legtöbb USA nagyváros totál unalmas és csak az idődet vesztegedet. Bostonban van némi történelem az jópofa. Strandolni tudsz máshol is. Ergo, természeti szépségek. Yosemite. Yellowstone. Ha már Yellowstone, akkor Beartooth Highway és Grand Tetons. Denverből Phoenixbe van egy két hetes autós túra, magába foglalja a Grand Canyon-t, Santa Fét, Durangot és környékét az Anasazi romokkal... hát így.
24/27 anonim válasza:
New York,Tennesse állam, főleg Nashville és Memphis, aztán meg egy egész Amerikát átszelő autós túra, látni akarnám az átlagos, tipikus Amerikát, amilyen a filmekben, minden furcsaságával együtt.
25/27 anonim válasza:
San Francisco
Yellowstone
Los Angeles
New York
és Miami
:)
26/27 anonim válasza:
New York
Niagara Falls
Grand Canyon
Yosemite National Park
Wasington
Jó még
Cape Canaveral(Orlando)
San Francisco
Yellowstone(két nap)
Las Vegas/a sivatag hajnalban
Sante Fe
Miami Beach
27/27 anonim válasza:
valaki irta hogy valami jó slamos város
minden városban van ilyen negyed amerikában, MÉG WASINGTONBAN IS viccesen ugy szoktam mondani, hogy az utca egyik oldalán a fehér ház, a másik oldalán meg a meggyujtott olajoshordók mellett melegednek az afro-amerikaiak(kis tulzással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!