Kedves 18:38, én vagyok a második. Egyetemista koromban a Camp Americával mentem ki dolgozni, mostam a szellemi fogyatékosok véres-kakás fehérneműjét, és így tudtam utána utazgatni egy hónapot, bár volt benne némi rokoni segítség. Ez az út azért elég sokak előtt nyitva állt, de nem panaszkodom. Csak szerintem irigykedni sem érdemes.
2010. márc. 11. 22:23
14/27 anonim válasza:
Szia!Én a 18:38 vagyok
Akkor meg bocsi,de akkor is kituttál jutni oda,nekem pedig erre sok lehetőségem nincs.
Ha ingyen volt a dolog,akkor visszaszívtam mindent és bocsi.
2010. márc. 12. 11:21
15/27 anonim válasza:
Előző vagyok
Egyáltalán nincs rá lehetőségem csak véletlenül nem ellenőriztem le magam. :D
2010. márc. 12. 11:22
16/27 anonim válasza:
Ingyen éppen nem volt, és szerencsés is voltam, hogy kinti (56-os) rokonaim támogattak. De Krőzusnak sem kellett lenni hozzá. Igyekszem olcsón utazni mindenhol, és szerintem ha az ember kreatív és rugalmas, sok mindent meg lehet oldani. Pl. azon az úton sokszor az autóban aludtunk, abszolút kényelmetlenül, mert nem volt pénzünk szállásra, és 2-3 naponként ettünk egy hamburgert a Mekiben, hogy legyen meleg étel a hasunkban. És mosnom kellett a szaros és véres bugyikat, már bocsánat a szóért, mert ez volt a munkám. Egyiket sem panaszként mondom, zokszó nélkül vállaltam, mert ez volt az ára az utazásnak. Én csak azt mondom, hogy sem panaszkodni, sem irigykedni, sem hencegni nem érdemes. Én sem keseregtem amiatt, hogy miért nem tudok szállodában aludni a négyszemélyes, kétajtós kisautó hátsó ülése helyett. Magyarországot is vadkempingezve járom be, csak a sátor meg a hálózsák áráért, és ne költök szállodára, de sok mindent látok, amit meg akarok nézni.
2010. márc. 12. 12:06
17/27 anonim válasza:
Los Angeles
Miami
New York
Las Vegas
Ottawa
2010. márc. 13. 11:21
18/27 anonim válasza:
Ha, ha, te kis huncut, te próbára akarsz tenni minket! De én tudom ám, hogy Ottawa Kanadában van!
2010. márc. 13. 11:23
19/27 anonim válasza:
Tisztában vagytok az önkéntes lehetőségekkel?
Ma már elég nagy ráépült hálózat van, hogy civil szervezetek fogadnak önkénteseket. Az utadat, a szállást, a napi háromszori kajádat és NÉMI ZSEBPÉNZT(!) is fizetnek [Ez havi szinten kb. 20-40e Ft, országtól függően) azért cserébe, hogy egy meghatározott területen (ez lehet akár adminisztráció, akár rendezvényi közreműködés stb.) közreműködj. Emellett akár még melót is vállalhatsz...
Szóval érdemes ezeknek a dolgoknak is utánamenni, nem pedig panaszkodni, hogy "jaj hát nincs lehetőség". De van. Csak meg kell találni.
2010. márc. 13. 19:38
20/27 anonim válasza:
Ma 11:21-es vagyok. Tudom, hogy Ottawa nem az USA-ban van, de nem tudtam ötödik várost, és hát még arra lennék kíváncsi ott az USA környékén :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!