Mit gondoltok arról, ha valaki hajóval átszökik amerikába?
Ha elkapják kitoloncolják mert még turista vizuma sincsen a hajót meg cseszheti
(egybéként szerintem átver téged de ez az én véleményem)
A partiorseget viccbol mondtam.
Igen, itt elek, bar a masik oldalon.
Az irasodbol ugy tunt nincs neki se utlevele se ESTAja, de ha van neki, az ugy oke, ugy mar kevesbe hihetetlen a sztori.
"De amúgy ha valaki turistaként repülővel kimegy ugyanúgy igazoltathatják és csak magyar személyi igazolványa van" - tevedsz, az E.Union kivul a hivatalos szemelyazonossagot igazolo okirat az utlevel.
Magyarorszagot utlevel nelkul nem is tudja elhagyni. Vagyis pontositok, az USAba utlevel nelkul nem engedik. Ha pl. Londonig elmegy szemelyivel majd a London/New York gepre fel akar szallni es nincs nala utlevel akkor csak neznek ra butan, hogy mit akar.
Ha a haverodnak van utlevele es ESTAja, akkor gyakorlatilag csonakazhat ide-oda. Persze egy Atlanti atszeles nem egy olyan kaland, amit barki aki a Balatonon hajokazott 2 hetet ki tud rantani a zsebebol se nem gyakorlati se nem anyagi teren. Raadasul egyedul eszmeletlen veszelyes. Elromlik az auto pilota, a csavokam elalszik, azt majd vhol afrika partjainal a hatosag kezbe veszi...
Nem lehetetlen megcsinalni, de igy eleg meredek a sztori hogy hiheto legyen. Bocs, szerintem csak szorakozik veled :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!