Milyen hely Los Angeles? Aki volt ott annak hogy teccett? Milyen a tömegközlekedés? A tengerpart? Látnivalók? Árak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! ÉN nyáron mennék egyik haverommal L.A.-be és olvastam már róla véleményeket de eléggé megoszlanak...a fele utálja a másik fele pedig imádja..akkor most meik az igaz? Az is érdekelne hogy milyen a tömegközlekedés mert ez nagyon fontos lenne mivel még csak 16éves vagyok. Szerintetek meik a jobb hely L.A. vagy pedig New York? Mennék szívesen N.Y.-ba is de ott nincs tengerpart...megéri los angelesbe menni a tengerpart miatt? esetleg miami? előre is köszi a válaszokat ;)2010. márc. 10. 15:10
1/4 anonim válasza:
a fele utálja a másik fele pedig imádja
te még nem nőttél fel ha ilyeneket írsz
mindenki mást szeret nem de?
mi lesz ez világkörüli út? mert akkor menj el Kubába is
2/4 anonim válasza:
Figyi! Én szívesen elkísérlek :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem inkább tanulj meg helyesírni, és majd ha már lesz elég intelligenciád egy ilyen körúthoz akkor vágj bele. Én még nem voltm L.A-ben de mivel minden ember különböző és mindenkien mások az igényei ezért erre a kérdésre nem fogsz kapni kimerítő választ sem.
4/4 anonim válasza:
Nem nagyon van tömegközlekedés, kifejezetten autós város, és szerintem is tanulj meg magyarul. Igazából nem is egy város, hanem egy hatalmas konglomerátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!