Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tényleg lehet turistavízummal...

Tényleg lehet turistavízummal lakást venni?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam nem kell hozzá semmi papír, és találtam Manhattanben egy lakást 1700$-ért.

[link]

2015. aug. 23. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt remélem te sem gondoltad komolyan :)

Itt egy másik hírdetés ugyanarról a lakásról [link]

1700 dollár az a havi bérleti díj. A lakás tuti, hogy többszázezerbe kerül.

2015. aug. 23. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
LOL, olvasni kellene tudni: "This beautiful apartment is just one of many I have available for ****rent**** in the area" a csillagokat en adtam hozza.
2015. aug. 23. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az kiadó éppen ezért kérdezem, hogy lehet-e túristaként ingatlant venni , mert akkor nem bérelném ki.
2015. aug. 23. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Ne erolkodj haver, ugyis tudjuk, hogy nincs annyi penzed hogy Manhattanben vegyel barmit. Ha lenne nem ezen a forumon ugralnal, annyi szent, hanem az asszisztensed nezne utana ilyesminek... De azert nesze, elarulom, az USA-ban (mint Magyarorszagon 26 eve immaron...) az vesz lakast akinek eppen penze van ra.
2015. aug. 23. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen lehet turistakent lakast venni, de mint fentebb irtak, az 1700 dodo az nem a lakas ara, hanem a havi berleti dij.

1700 dollarbol meg egy normalis kocsit sem tudsz venni aminek a hatso ulesen elalszol, nemhogy ingatlant!!!

Viszont 1700ert mar bazi komoly cangakat arulnak! ;)

2015. aug. 24. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!