Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért mondjátok hogy esélytele...

Miért mondjátok hogy esélytelen kiköltözni az USA-ba?

Figyelt kérdés
Sok szerencsétlen kérdező mindig ezt kapja hogy hülyevagy,lehetetlen,Stb stb stb.... De közben ez nem így van. nekem már két barátom is kint él, családból is mentek ki stb...semmi nagy probléma nem volt ezzel :D akkor mért kell mindenkit lehúzni itt hogy hát hülye vagy úgysem sikerül??
2015. aug. 22. 14:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20: Hely szerint Miamiban dolgozik, egy idősek otthonában. Szerinted ilyen helyen majd feketén alkalmaznak embert?

De szerintem be is fejezhetjük. Én fújom a magam igazát, te a tiedét, úgyse jutunk dűlőre.

2015. aug. 28. 16:47
 22/29 anonim ***** válasza:
21: Meglepődnél, hogy mennyire nem szokták az ilyen helyeken nézni legálisan vagy-e kint vagy nem. Ott tényleg csak annyit szoktak nézni megtudod-e jegyezni melyik öregnek melyik gyógyszer kell.
2015. aug. 30. 10:05
 23/29 anonim ***** válasza:
23: Ha találkozom vele, megkérdem, hogy pontosan melyik közvetítő által, és hogyan került ki. Addig részemről vita lezárva.
2015. aug. 30. 13:00
 24/29 anonim ***** válasza:
23: De addig is tartsd fejben: Mindig fél évnél hosszabb időt volt kint, de ezt már írtam fentebb.
2015. aug. 30. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:
A hivatalos munkavallalashoz csak egy social security number kell, de megteszi egy tax id number is mert darabszamra megegyezik es nem latszik a kulombseg. ha csinalsz egy ceget akkor ahoz kapsz tax id numbert amivel tudsz dolgozni. ( hivatalosan) aki otthon van es csak filmekben latta amerikat az ne adjon tanacsot mert megsem kozeliti a valosagot.
2015. aug. 30. 15:11
 26/29 szabina555 ***** válasza:
utolsó: és mkinek van arra pénze, hogy csak úgy csináljon egy céget?
2015. aug. 30. 17:11
 27/29 anonim ***** válasza:
egy ceg alapitas ha te csinalod a neten akkor 80 dollar. ha csinaltatod ugyveddel akkor 400. ezt talan meg kilehet birni nem? itt azert sokka sokkal egyszerubb mint azt otthon sokan hiszik. en csak azert csinaltam az interneten egy kozjegyzoi tanfolyamot mert nem hittem el,hogy ott is meglehet csinalni. sohasem fogok dolgozni benne de talan egyszer poenbol en adom majd ossze ket baratomat.
2015. aug. 31. 10:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Én biztos nem élnék kint illegálisan, pedig imádom az Amerikai Egyesült Államokat!
2015. szept. 1. 03:04
 29/29 anonim ***** válasza:

Megígértem, hogy beírom, amint megtudom, hogy unokatesónőm melyik cég által jutott ki pincérnősködni. Íme:

[link]

2016. jan. 29. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!