Milyen az elet Kanadaban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom , hogy sokat firtatott kerdes ez , es hogy tapasztaljam meg es meglatom stb. Stb... De nekem mas a helyzet , nem tanuloi vizummal mennek ki vagy ilyesmi , en edesapam reven megkaptam az allampolgarsagot, de szuletesemkor elhagyott minket, igy nem tudom kitol kerdezzek , aki jart kint , vagy el kint. Mondanatok par dolgot a mentalitasrol? Persze tudom , hogy mindenhol vannak bunkok , de aki kiment az megbanta ? Illetve jobb a gazdasag , mint MO.-n? Oszinten szolva foiskola elott allok , de a szivem kintre huz. Van egy hazam es ha sikerul eladnom penzem is lenne kimenni. Megeri 19 evesen? Vagy jarjak fosikolara 3 evig ? ( felevente 400 ft ) ? Kerhetnek tanacsokat? Elore is koszonom !2015. aug. 14. 14:04
1/3 A kérdező kommentje:
Felevente 400.000* ft
2015. aug. 14. 14:09
2/3 anonim válasza:
Kanada fényèvekkel van a magyar gazdasàg előtt. Ha teheted, tanulj Kanadában, jobban jàrsz mint magyar papírokkal.
3/3 A kérdező kommentje:
Ertem ! En is igy gondolom. Koszonom a gyors valaszt!
2015. aug. 14. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!