Attól függ, hol és milyen munkát végzel. Van ismerős ismerőse, aki vidéken él ott (született kanadai), és ha nem jó a termés vagy az időjárás, akkor nagyon össze kell húzni a szíjat, konkrétan néha éheznek.
De ha jó munkád van jó helyen, akkor persze, "jól lehet élni".
"Jó lehet Kanadában élni?"
Hajléktalanként nem.
> ha szabad erdeklodnom miert mentel el Magyarorszagrol?
Megirtak sot megenekeltek masok ezt szepen, kezdjuk hat azokkal aztan majd sajat szavaimmal is megprobalom
http://www.youtube.com/watch?v=GlOi9k0WX_Y
Es lassan Illyes orokeletu egy mondatat (amit en bevagtam elejetol vegeig csak mert fontosnak tartom) is felmondhatjuk.
Az egeszsegugy ket nagyszulomet tette el lab alol (pl: a kardiologiai intezetben vezetett karton szerint nagymamam evek ota cukorbeteg volt csak ezt elfelejtettek mondani barkinek, neki, edesanyamnak, a haziorvosnak, vagy barmi. Bele is halt.). En szeretnek normalis ellatast.
Ismertem valakit jo tiz eve, kolcsonadtam neki 4000 EUR-t, csalasert es maganokirathamisitasert felfuggesztett kapott, en meg a penzt nem latom visza soha. Igazsagszolgaltas... az speciel nincs.
Emlegethetnem a rendszerszintu korrupciot es meg sok-sok minden mast. Penzzel nem lehet mindent megoldani.
Hat igen, hihetetlen kemenyen dolgoznak a politikusaink (sajat zsebukre)
a birkak esetenkent begetnek, a szeker meg halad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!