"Attafej nevű felhasználó válasza:
Szerintem nem jó."
Vigyázz, hogy mit mondasz! A helyi GyK közösség szerint kanadában még hajléktalannak lenni is jó! :D
Èn szemèly szerint nem vagyok odáig èrte.
-Minden baromi drága, hiába keresel forintra átszámìtva több mint egy milliòt az sem elèg csak annyira hogy van lakhatásod ès nem döglesz èhen.
-Nagyon hideg van tèlen -20-30 fok a melegebb helyeken
-Az emberek annyira hidegek mint az idöjárás ( Sokszor azt sem tudják,hogy ki a szomszèdjuk.Nem valami barátságosak csak akkor ha el akarnak adni valamit)
-A közlekedès borzalmas rengeteg autò, iszonyat dugòk, bèna soförök.(Autobiztositás 4-500 dollár/hònap csak ugy mondom).
-Minden a pènzröl szòl, bármit csinálsz az otthon ülèsen kivül az sokba fog "fájni". A ház árakrol nem is beszèlve.
Nem akarok senkit meggyözni vagy lebeszèlni ezek csak tènyek..
> -Minden baromi drága, hiába keresel forintra átszámìtva több mint egy milliòt az sem elèg csak annyira hogy van lakhatásod ès nem döglesz èhen.
Na ne bomolj, hogy 5000 dollárból nem tudsz megélni, az több, mint az átlagkereset.
> -Nagyon hideg van tèlen -20-30 fok a melegebb helyeken
Akkor ezek szerint Vancouver (ahol én lakom) és Victoria nincs Kanadában. Itt a hidegrekod −17.8C volt de általában kicsit plusz van december-januárban is. Méghogy mínusz 20-30.
>Az emberek annyira hidegek mint az idöjárás
Te jó isten, te hol élsz...?
> A közlekedès borzalmas rengeteg autò, iszonyat dugòk, bèna soförök.(Autobiztositás 4-500 dollár/hònap csak ugy mondom).
Ez stimmt, a legtöbb nem tud vezetni. 4-500 dollár egy hónap? Hol élsz? [link]
> Minden a pènzröl szòl, bármit csinálsz az otthon ülèsen kivül az sokba fog "fájni".
A fenét... rengeteg kitűnő szórakozás van tíz dollár alatt.
> A ház árakrol nem is beszèlve.
Ez tény, Vancouver, Toronto borzalmas. Ha nagy házat akarsz, tessék vidékre költözni.
> Nem akarok senkit meggyözni vagy lebeszèlni ezek csak tènyek..
Forrás nélkül, város nélkül, furcsa tények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!