Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New York-os belépés?

New York-os belépés?

Figyelt kérdés

Sziasztok, idén utazunk párommal először tengerentúlra, és olvastam,hogy gép leszálltakor a bevándorlási hivatal fog minket fogadni, ez mit takar? Nem nagyon tudunk angolul,kb az a szint megy,hogy a szobánkat elfoglaljuk,és kaját kérjünk :) Ez nagy baj?

Előre köszönöm a választ.

2015. jún. 2. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, hozzá vannak szokva, nem fognak nagyon bonyolultakat kérdezni. Mennyi készpénz van nálatok, hol szálltok meg, ilyesmit. Illetve amikor én voltam akkor ujjlenyomatot vettek, nem tudom hogy ilyen van-e még.
2015. jún. 2. 07:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) akkor nem lesz gond :) maximum nevetünk :D
2015. jún. 2. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
20%

Ők meg maximum megmutatják, hol fordulj vissza. Ahogy elnézem, magyarul sem nagyon tudtok, mi az egyáltalán, hogy new yorkos belépés?

Milyen vízummal mentek?

2015. jún. 2. 08:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Esta,2-hétre
2015. jún. 2. 08:09
 5/6 szabina555 ***** válasza:
49%
nem kell a negatív kommentekkel foglalkozni, esta-val akkor fordítanak vissza, ha látnak arra bármi esélyt, hogy illegálisan fogsz munkát vállalni kint. ha látják, hogy turista vagy, nem fordítanak vissza. azt meg simán megszokták, hogy nem tudnak angolul sokan. jó nyaralást!
2015. jún. 2. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Amikor én USA-ba utaztam, akkor még az európai átszállásnál, amikor az USA-ba tartó gépre felszálltunk, akkor előtte volt a reptéren ilyen.

Teljesen átlagos dolgokat kérdeztek. Pl. Te magad pakoltad-e bőröndödet. Nem rakhatott-e bele valaki valamit. Mennyi ideig maradsz Amerikában. Milyen céllal utazol.

Voltak pl. oroszok, akik semmilyen nyelven nem beszéltek. Akkor a többi utazó között kerestek valakit, aki tudna segíteni, és találtak is, aki beszélt kicsit oroszul és angolul is. Szóval ha nem boldogultok, biztosan lesz valaki, aki segít.

2015. jún. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!