Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Jövőhéten megyek a Karib-tenge...

Jövőhéten megyek a Karib-tengerre! 210 dollár elég lesz költőpénznek?

Figyelt kérdés
Ez egy hajós út a Karib tengeren, két hét...én babysitter vagyok Németországban, és a család visz magukkal, hogy ott is a gyerekre vigyázzak! Fogalmam sincs, mennyi pénzt váltsak át?! Kajára meg hasonlókra nem kell költenem, csak ha valami kis csecsebecsét meglátok... Sose volt még Dollár a kezembe, vagy hogy milyen árak vannak arra fele?!
2010. febr. 26. 16:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jaja..a család is mondta, hogy majd ha elfogy a pénzem, vagy vmi nagyobb dolgot akarok venni, akkor majd ők kártyával kifizetik, itthon meg odaadom! Nagyon nem akarok vásárolgatni...csak ha elnyalnék egy fagyit, vagy nem is tudom! És igen, még én se fogtam fel, hogy ekkora szerencsém lenne, hogy ingyen eljutok egy ilyen helyre! Amúgy Barbados, Puerto Rico, St. Kitty, St. Lucia..meg nem tudom hogy hol fogunk még kiszállni! De wao...:O
2010. febr. 27. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!