Az USA prériállamaiban vannak látnivalók?
Minden allamban van valami erdekes, Persze attol fugg, teged mi erdekel, termeszet vagy muzeumok. Ahol en jartam, ami nagyon erdekes volt: Kansasban Eisenhower Presidential Library es Tall Grass Prairie, itt vann tobb erdekes dolog: [link]
Oklahomaban ott van muzeum es kiallitas ahol bomb merenylet tortent, Oklahoma Cityben van nagyon jo
Cowboy muzeum is, de van meg tobb dolog: [link]
Nebraskan keresztul csak atmentem, ugy hogy nem tudok sokat mondani, de tessek, itt a valasztek :
Iowa elsosorban mezogazdasagi allam, de ott is vannak erdekes dolgok [link]
Kinek mi az "érdekes". Van, aki imádja az isten háta mögötti helyeket, és az az igazi kikapcsolódás, ha megállhat este az út szélén a semmi közepén, és nézheti a izzó bíbor alkonyi felhőket. (Állat lírai vagyok. :D) Szóval ha valaki nyugira vágyik, lassítani akar, akkor neki ez "érdekesebb", mint egy nyüzsgő nagyváros.
Vagy akit a helyi ételek érdekelnek, akkor ilyen távoli helyeken találhat spéci helyi ínyencségeket. Pl. Joe bácsi (?) messze földön (=szomszéd megye?) híres titkos barbecue vagy hamburger szósza. :))
Ha így vesszük mókás tud lenni, csak más, mint mondjuk New York.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!