Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA prériállamaiban vannak...

Az USA prériállamaiban vannak látnivalók?

Figyelt kérdés
Iowa, Nebraska, Kansas, Oklahoma stb. Nem ismerek egy embert se, aki járt volna erre. Turisztikailag van itt bármi érdekes?
2015. máj. 19. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Minden allamban van valami erdekes, Persze attol fugg, teged mi erdekel, termeszet vagy muzeumok. Ahol en jartam, ami nagyon erdekes volt: Kansasban Eisenhower Presidential Library es Tall Grass Prairie, itt vann tobb erdekes dolog: [link]

Oklahomaban ott van muzeum es kiallitas ahol bomb merenylet tortent, Oklahoma Cityben van nagyon jo

Cowboy muzeum is, de van meg tobb dolog: [link]

Nebraskan keresztul csak atmentem, ugy hogy nem tudok sokat mondani, de tessek, itt a valasztek :

[link]

Iowa elsosorban mezogazdasagi allam, de ott is vannak erdekes dolgok [link]

2015. máj. 19. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Kinek mi az "érdekes". Van, aki imádja az isten háta mögötti helyeket, és az az igazi kikapcsolódás, ha megállhat este az út szélén a semmi közepén, és nézheti a izzó bíbor alkonyi felhőket. (Állat lírai vagyok. :D) Szóval ha valaki nyugira vágyik, lassítani akar, akkor neki ez "érdekesebb", mint egy nyüzsgő nagyváros.

Vagy akit a helyi ételek érdekelnek, akkor ilyen távoli helyeken találhat spéci helyi ínyencségeket. Pl. Joe bácsi (?) messze földön (=szomszéd megye?) híres titkos barbecue vagy hamburger szósza. :))

Ha így vesszük mókás tud lenni, csak más, mint mondjuk New York.

2015. máj. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!