Szerintetek mennyibe kerül kb egy hawai út úgy h luxus helyen szállunk meg?
Figyelt kérdés
Szóval na értitek nem egy olcsó helyen.2015. ápr. 7. 17:33
2/9 anonim válasza:
4 csillagos szállodába normál körülmények között teljes ellátással 1M/fö/hét körül már kilehet jönni.
Ugye a luxusnak nincsen felsö határa, így igazán luxuskörülmények közé akarsz menni, 1,5-2M/hét/fö minimum 5 csillagos szállodába.
10 nap csak kicsivel több lenne, mert a repülöút ami sokba kerül innen.Habár ha elsöosztályon akarsz repülni, arra plissz 1M-t kell számolni minimum.
3/9 anonim válasza:
Es aruld mar el, ez miert Ausztralia kategoriaban van??!!??!!
4/9 anonim válasza:
HawaiI-ra akarsz menni nyaralni, de azt se tudod, hol van? LOL.
5/9 anonim válasza:
A luxus relatív, de azért egy Hawaii normális nyaralást szerintem ki lehet hozni egy millió per fő alatt. A múltkor amikor néztem, asszem ilyen másfél két millió lett volna kettőnknek.
7/9 anonim válasza:
Csóró lány! ha jól nézel ki, elviszlek nyaralni!
9/9 anonim válasza:
Most néztem meg, egy éjszaka 2 felnőttnek a Kahala hotelben all inclusive ellátással, túrákkal, masszázzsal, búvárkodási lehetőséggel, vízi sportokkal, állatokat is vihettek magatokkal stb. 108 ezer forint (kedvezményesen, amúgy 145, tehát ha most foglalod 25%ot elengednek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!