Mennyibe kerül a kikötői illeték?
Attól függ, mekkora hajó, nyilvánvalóan minél kevesebb utast szállt, annál kevesebb felé osztódnak az illetékek. Gondolom hajó méretfüggő is, de erről nem tudok nyilatkozni.
Mondd el milyen út, mik a kikötők, milyen hajó melyik társaságtól és talán tudok többet mondani, elég gyakorlott hajózó vagyok.
Nagy hajó, sok utas, európai desztinációk, akkor KIZÁRT. Bármelyik társaság legyen is. Az 130 € lesz, csak elírhatták. Biztos lehetsz benne. Ha bármi kérdésed van a hajózással kapcsolatban, írj privátot nekem vagy kérdezz itt:
Ide várjuk az élménybeszámolódat is, ha van kedved írni.
Na-na-na! Vannak nagyon is korrekt utazási irodák, bár tény, hogy sok a rossz színvonalú.
Ha az előbbi válasz hasznos volt, egy pozitív értékelést szívesen fogadnék Kedves Kérdező, mivel elég sok helyen jó válaszok esetén is direkt lerontják egyesek a válaszolók statisztikáját.
"Az 130 € lesz, csak elírhatták. Biztos lehetsz benne." /korábbi saját hozzászólásom idéztem/
Ha hasznos volt segítő szándákú hozzászólásom, úgy esetleg megköszönöm, ha egy zöld kezes érékeléssel honorálnád.
Helyesbítés:
Ha hasznos volt segítő szándákú hozzászólásom, úgy megköszönöm, ha esetleg egy zöld kezes érékeléssel honorálnád.
Ezt szerettem volna írni az előbbiekbe. :)
Köszönöm Kedves Kérdező!
Bár itt valami dilettáns marha jól le is pontozott. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!