Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ryan airnél hogy van az illeték?

Ryan airnél hogy van az illeték?

Figyelt kérdés
Mennyit kell fizetni mint illetéket? illetve mit jelent az ingyenes internetes utasfelvétel ami neten van írva egy egy jársat mellé? mik a rejtett költségek?

2012. szept. 4. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincsenek rejtett költségek, oda van írva minden. Ha 599-ért látsz egy utat, akkor annyiért meg is lehet venni. Én 99-ért, sőt 49 Ft-ért is vettem már náluk jegyet.
2012. szept. 4. 18:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Nehezen hiszem el hogy nincs illeték de oké:)

köszönöm a választ.

2012. szept. 4. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Van ahol van, de az is fel van tüntetve ahol van. Szerintem felesleges külön nézni, hogy illeték ilyen díj, olyan díj. Ott a díj, hogy összesen mennyibe kerül a jegy, elég azt nézni.

Annyi van, hogy a végén rádob 2000 Ft adminisztrációs díjat per út per fő ha nem megfelelő kártyával foglalsz. De prepaid mastercarddal foglalva ez a díj sincs, így lehet valóban megdöbbentően olcsó jegyeket is kifogni.

2012. szept. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!