Ha kiköltöznétek Amerikába melyik városba mennétek és miért illetve kinek ajánlanátok azt a várost?
Iszonyat sokat töprengtem ezen már... most akkor nyugati part, vagy keleti part? Esetleg középen? És amúgy délebbi részen, vagy északi?
már ez mennyi macera lenne, mire eldönteném :DDD aztán még le se bontottam államokra, és azon belül városokra, több ezer város lenne, ami szóba jöhetne :DD
amúgy jelen állás szerint nekem leginkább észak-keleti part, azon belül Boston ami feküdne
de inkább listázom :DD
1. Boston
2. Washington (belsőbb kerületek nyugisak, és nem egy óriás város, hanem a pont jó érzetet adja)
3. Virginia Beach/Norfolk (ott él haverom, és azt mondja nagyon süti kis hely)
4. Philadelphia
5. San Francisco (egy nagy ugrás a másik óceánhoz :D de tetszik a feelingje, gondolkodásmód, stb)
6. Seattle
7. Chicago (tudom hogy veszélyes, de egész tetszetős)
8. Indianapolis
9. New York (óóó a nagy alma; Midtown, (Upper) Manhattan vagy akár Dél Harlem is; az se olyan gáz már mint volt 20 éve; a kérdés csak, hogy hogy tudnék átszokni egy ekkora városra, mert azért Pesthez képest kicsit nyüzsisebb)
10. Orlando (annyira nem a stílusom ez a déli latinos rész, de tuti kipróbálnám 1-2 évre)
Kanadába sokkal rövidebb a listám :D
1. Toronto
2. Ottawa
3. Vancouver
4. Edmonton
5. Niagara Falls
csak sajnos nem sok esélyem van a következő 5-10 évben kikerülni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!