Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha kiköltöznétek Amerikába...

Ha kiköltöznétek Amerikába melyik városba mennétek és miért illetve kinek ajánlanátok azt a várost?

Figyelt kérdés

2015. márc. 22. 22:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Boston. Mert ott sok a hó, és a férjem minden télen hiányolja a havat... Meg persze a fiunk is élvezné...
2015. márc. 23. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Honolulu
2015. márc. 23. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Honolulu, apám, jártál Te már Honoluluban? Én múlt évben igen, a legnagyobb csalódás, igazán nem egy jó hely, a legnagyobb része hatalmas, ronda betonházak. Minden baromi drága mert repülőn kell behozni. Szóval, miért Honolulu?
2015. márc. 23. 20:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Én Minneapolist javallanám. Egyetem alatt ott csöveztem 3 évet. Egész kellemes hely.(volt akkor)
2015. márc. 25. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Iszonyat sokat töprengtem ezen már... most akkor nyugati part, vagy keleti part? Esetleg középen? És amúgy délebbi részen, vagy északi?

már ez mennyi macera lenne, mire eldönteném :DDD aztán még le se bontottam államokra, és azon belül városokra, több ezer város lenne, ami szóba jöhetne :DD

amúgy jelen állás szerint nekem leginkább észak-keleti part, azon belül Boston ami feküdne

de inkább listázom :DD

1. Boston

2. Washington (belsőbb kerületek nyugisak, és nem egy óriás város, hanem a pont jó érzetet adja)

3. Virginia Beach/Norfolk (ott él haverom, és azt mondja nagyon süti kis hely)

4. Philadelphia

5. San Francisco (egy nagy ugrás a másik óceánhoz :D de tetszik a feelingje, gondolkodásmód, stb)

6. Seattle

7. Chicago (tudom hogy veszélyes, de egész tetszetős)

8. Indianapolis

9. New York (óóó a nagy alma; Midtown, (Upper) Manhattan vagy akár Dél Harlem is; az se olyan gáz már mint volt 20 éve; a kérdés csak, hogy hogy tudnék átszokni egy ekkora városra, mert azért Pesthez képest kicsit nyüzsisebb)

10. Orlando (annyira nem a stílusom ez a déli latinos rész, de tuti kipróbálnám 1-2 évre)

2015. márc. 27. 13:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Kanadába sokkal rövidebb a listám :D

1. Toronto

2. Ottawa

3. Vancouver

4. Edmonton

5. Niagara Falls

csak sajnos nem sok esélyem van a következő 5-10 évben kikerülni :/

2015. márc. 27. 13:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Buenos Aires -be vagy Sao Pauloba.
2015. márc. 31. 11:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Caracas,Venezuela.
2015. márc. 31. 11:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Na meg Rio de Janiero
2015. márc. 31. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
*Janeiro
2015. márc. 31. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!