Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A családommal Kanadába költözü...

A családommal Kanadába költözünk. Tanulni fogok, de emellett mi lehet az a munka amit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, először is nyelviskolában fogok majd tanulni, az angolomat szeretném erősíteni, hogy utána a felsőoktatásban ne legyen majd problémám.

De amíg a nyelvet tanulom, szeretnék közbe dolgozni. És az érdekelne, hogy a tapasztalatok alapján mik azok a munkák amik fiatalok szivesen végeznek, és meg is fizetik. Mármint ahhoz képest hogy csak érettségivel rendelkezem, de viszont legálisan dolgozhatom

Már voltam kint ezelőtt is, akkor viszont még nem dolgozhattam, de érdeklődtem ahol tudtam. Valahol 8-9 dollár az órabér, de valahol viszont 15-22. Ezek természetesen a "női fizetések" Tudnátok tanácsokat adni? hogy hol induljak el, milyen téren.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 31. 17:35
 1/7 horbeni válasza:
78%

Nagy döntést hoztatok!

Sok sikert hozzá!

Több barátnőm bébiszitter volt, elég jól keresett vele

2015. jan. 31. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
családoddal ki mentek Kanadában, egyszerre... már itt sántít a dolog.
2015. jan. 31. 19:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen képzeld. nem illegálisan és nem menekültként hanem legálisan papírokkal. Mi sántít ebben?
2015. jan. 31. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Például hogy ott is pontrendszer van és munkavállalói vízumot azt általában az ottani munkáltató intézi neked, ha már felvettek. Olyan nincs hogy csak úgy kimegyek és majd valamit fogok dolgozni, meg közbe iskola meg amit még elképzelsz. Nem kapsz munkavállalói vízumot. Mivel a fél világ oda igyekszik, ezért nagyon megnézik ki jöhet és ki nem. Nem értesz semmihez. Anyanyelvi szinten sem beszélsz angolul, se franciául. Oda kevés a beszélek angolul de majd járok nyelviskolába. Nem élnek ott rokonaid se. Tehát érettségizett kiköltözöm a családommal meg majd lesz valami, olyan Kanadában nincsen. Családokat meg pláne megnézik, mert nem akarják hogy a nyakukon maradjatok. 19 éves csak érettségivel rendelkező semmihez nem értő angolul nem profi szinten beszélőnek nem adnak munkavállalói vízumot.
2015. jan. 31. 22:58
 5/7 A kérdező kommentje:

figyu már te nem tudom miről beszélsz, de vannak rokonaim és szponzorálva vagyok. work permittel rendelkezem, tehát dolgozhatok és tanulhatok is. hamarosan lesz permanent resident kártyám.

szóval köszi a sok haszontalan lehúzó szöveget.

2015. febr. 1. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Valóban ne nagyon foglalkozzal azokkal nem tudják mi van, [link] hogy nemrég még 22 alatt számított dependent children és valószínűleg még ez alatt kezdtetek bele vagy egyszerűen nem voltál még 19 amikor benyújtotttátok a kérelmet azóta. Na mindegy.

Szóval, sajnos Kanadában sincs kolbászból kerítés. Olyan munka nincs ami képzettség nélkül végezhető, nem veszélyes és jól megfizetik. Ha lenne, mi a fenéért tanulna mindenki mint az állat??

Valóban fiatalok mennek babysitternek, kávézóba alkalmazottnak, eladónak, sajnos ezek nem túl jól fizetnek. Ha Te tudsz olyat amire ez 20-22 dollart fizet, az igencsak jó.

Üdv Vancouverből.

2015. febr. 1. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
nekem vannak rokonaim washingtonban ohio. ott kimentek a szülök a gyerekével, és a gyerek se tudott angolul. sőt. otthon maradt majdnem egy évet hogy megtanulja, és utána ment el suliba. igaz közben nem dolgozott.
2015. febr. 1. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!