New Yorkba szeretnék Utazni Bp-ről! Nem tudom az előkészületeit. Repülőjegy vásárlást, stb stb. Valaki segítsen legyen kedves hogy mik az előmenetei?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy rendeljem meg a repülőjegyet,milyen légitársaságnál, szállást hogy tudok intézni oda-vissza utat érdemes-e egyúttal elrendezni? stb... Válaszokat előre köszönöm!2015. márc. 18. 08:15
1/4 anonim válasza:
Ez ugye valami vicc? Mond csak mit és hogyan próbáltál keresni mielőtt ezt ide beírtad?
2/4 anonim válasza:
A visszautat érdemes-e előre rendezni? Ami azt illeti, kötelező is :)
3/4 anonim válasza:
Nem utaztal meg soha repulon? Es ugy egyebkent az orszagot elhagytad? Van utleveled?
Oke, ha nem tudod, de ird a kerdeshez, hogy nem tudom, mert sose utaztam vagy valami, erted, a kommentelok legalabb nem gondoljak hogy csak szorakozol veluk.
Az utleved milyen szinu? Ha kek, nem jo. Menj csinaltass bordot.
Expedia.com vagy cheapoair.com (meg egy kis angol tudas, vagy egy ismeros aki segit) es beirod, hogy bud meg jfk es a datumokat. Tengerentuli jaratra az egyiranyu jegy sokkal dragabb mint a retur jegy, vagyis a visszautat is megveszed. Foleg az USAba!
Ha ez megvan, expedian talalsz szallast is.
Gugli bacsi pedig megmutatja hol toltsd ki az ESTAt, enelkul ne indulj el.
Jo utat!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, még sosem voltam sehol, csak európai országokban, de oda nem kellett útlevél
2015. márc. 27. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!