Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Utazók, az év melyik felében...

Utazók, az év melyik felében legolcsóbb a repülőjegy?

Figyelt kérdés

Júniusban utazok ki családdal Californiába és azt szeretném megkérdezni a tapasztalt utazóktól, hogy ha most 951 dollár a retúrjegy jún-júl akkor ez a 951 szerintetek karácsony felé vagy tavasszal olcsóbb lesz?

Pl. minél közelebb vagyok az induláshoz és minél kisebb az esély, hogy elviszik a repjegyet annál olcsóbb?

Tapasztalatok?

2014. okt. 7. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
június az a repülési főszezon, ennél nagy eséllyel csak drágább lesz.
2014. okt. 7. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Esély mindig van arra, hogy épp olcsóbb vagy drágább a jegy. De ha most 951 dollár a retúrjegy, akkor vedd meg. Ez nem drága egy kaliforniai útra oda-vissza.
2014. okt. 7. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem rossz ár az.
2014. okt. 7. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:

En sokszor veszek a szuleimnek jegyet (BUD-LAX) utvonalra es eddig a legolcsobb:

2009 December 25-en vettem es az utazas idopontja Januar 17. volt (2009) es 830 dolcsit fizettem. De ennek ugye mar lassan 5 eve.

2014. okt. 7. 21:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! Még nem tudni, hogy hànyan megyünk. Hárman vagy négyen. Lehet aztán hogy előtte egy hónappal elcsípnénk valami olcsó repülőt amire nem sokan jelentkeztek?

British Airways-el szeretnénk utazni.

Utolsó, az nagyon jó áron volt akkor! :)

2014. okt. 7. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:

British Airways-el szeretnénk utazni.... en meg Singapore Airlines-szal ;)

Nem szamit mivel akarsz, az szamit melyik a legolcsobb.

Ne a legitarsasag oldalan nezd, hanem repjegykeresok, mint expedia cheapoair onetravel (en mindig ezt a 3at hasznalom)

2014. okt. 8. 00:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Ti melyikkel utaztok? Azért nem muszáj a legolcsóbbnak lennie, a minőség is nagyon fontos és az eddigi tapasztalataim nagyon jók a BA-val :)
2014. okt. 8. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:

"Utazók, az év melyik felében legolcsóbb a repülőjegy?"

mindig az év másik felében, mint ahogy utaznál

2014. okt. 8. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:

mindig az év másik felében, mint ahogy utaznál - haha, mint ahogy a masik sav mindig gyorsabb, ugye? :)

Mivel utaztunk? Inkabb mivel nem?

Utaztunk (en es a szuleim) Swiss, KLM, Air France, Lufti, BA, AA (mikor meg volt a BUD JFK jarat), USA-n belul pedig meg a United, Continental (amikor meg volt).

Eddig egyetlen legitarsasag sem volt annyira $zar hogy azt mondanam, hogy veluk soha tobbet.

"a minőség is nagyon fontos" persze, mikor veszel egy markas cipot vagy egy kinai piacos hulladekot...

Ha csak nem elsoosztalyon utazol, akkor ugyanazt kapod mindegyik legitarsasagnal. Ha elso osztalyon utazol, akkor csakis Singapore, ezert is irtam!

Hidd el, annyit fogsz ulni a seggeden a hosszu uton, hogy a minoseg fog a legkevesbe erdekelni. Fontos, hogy ne a wc-hez/konyhahoz ulj, mert az ulestamla nem megy teljesen hatra, de a tobbi lenyegtelen...

Utaztam mar olyan Swiss jaraton, ahol fiatal/vicces/baratsagos legikiserok voltak, meg Delta-n, ahol oreg/mogorva/durva legikiserok, de a kaja meg a szek kenyelem kabe tok egyforma mindketton.

2014. okt. 8. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!